معصومیزاده با بیان اینکه در سال ۹۷ به ۱۳ روستا آبرسانی شده است، تعداد روستاهای برخوردار از آب بهداشتی را ۱۴۷ روستا عنوان کرد و از تحت اقدام بودن آبرسانی به ۴۱ روستا سخن گفت و وعده داد، اگر اعتبارات تأمین شود تا پایان سال ۹۸ هیچ روستای بدون آبی نخواهیم داشت؛ همچنین در حوزه آب شهری در سالجاری چند پروژه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی در حال اجراست.
وی در خصوص اشتغالزایی در شهرستان، تصریح کرد: در سال گذشته در بخشهای صنعت، خدمات و کشاورزی در مجموع ۲ هزار و ۲۵۶ نفر مشغول به کار شدند، همچنین در سه ماهه نخست سالجاری ۲ هزار و ۷۲۸ نفر اشتغالزایی انجام شده است.
پرداخت حدود ۴۸۰ فقره تسهیلات مربوط به زلزله به مبلغ بیش از ۱۷ میلیارد تومان در شهرستان سنقر، اختصاص کمک بلاعوض به روستاها از سوی دولت و رشد ۱۷۴ درصدی تجهیزات و تعمیرات ساختمانی در مناطق روستایی از دستاوردهای بخش مسکن در سنقر بود که معصومیزاده به آنها اشاره کرد.
مقام ارشد شهرستان سنقرو کلیایی در ادامه سخنانش از تشکیل گروهی از کارشناسان به منظور امنیت و صیانت از حقوق شهروندی سخن گفت که به صورت سرزده از ادارهها بازرسی میکنند و اعلام کرد: خوشبختانه نارضایتیها و بروکراسیهای کاری در سنقر ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
وی تهیه اطلس آسیبهای اجتماعی که در قالب آن برای هر اداره وظایف و راهبردهایی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تعریف شده است را از دیگر اقدامات مهم فرمانداری سنقر اعلام کرد.
معصومیزاده کاهش سرقت احشام به حداقل، بازدید مستمر از روستاها تعامل خوب با نماینده، امام جمعه، شهرداری و شورای شهر، ایجاد سامانه پیامکی به منظور اطلاع سریع مدیران از مشکلات مردم را از دیگر ثمرات و اقدامات فرمانداری سنقر در دوران فرمانداری خویش در این شهرستان عنوان کرد.
فرماندار سنقر وکلیایی در خصوص رسیدگی به نیازمندان، بیان کرد: طرحی را به منظور ساماندهی نیازمندان مالی با همکاری کمیتهامداد و بهزیستی ایجاد کردهایم که اگر به ثمر برسد در شهرستان سنقر دیگر هیچ گدایی نخواهیم داشت.
وی در پایان، گفت: در پروژه پتروشیمی سنقر مناقصه برای تسطیح زمین انجام شده و بحث تجهیز کارگاه به انجام رسیده و قرار است ظرف حدود ۱۶ ما پروژه به اتمام برسد.
انتهای پیام/ز