سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید و نباید‌های غذایی پس از ۳۰ سالگی/با افزایش سن، بدن توانایی تحمل برخی غذا‌ها را ندارد

پس از ۳۰ سالگی بدن واکنش منفی بیشتری نسبت به غذا‌های مختلف نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، زهرا اباصلتی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش سن، بدن توانایی تحمل برخی غذا‌ها را ندارد و باید از خوردن آن‌ها اجتناب کرد و لازم است افراد با توجه به افزایش سن و کند شدن سوخت و ساز رژیم غذایی خود را تغییر دهند.

او تصریح کرد: غذا‌های ناسالم در هر سنی ناسالم هستند، اما بعد از ۳۰ سالگی بدن به تدریج توانایی‌های خود را برای هضم و تحمل برخی مواد غذایی از دست می‌دهند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنگامی که شما به سن خاصی می‌رسید خطر ابتلا به بیماری‌ها افزایش می‌یابد و داشتن رژیم غذایی مناسب می‌تواند کمک بزرگی به پیشگیری از ابتلا به سرطان، دیابت بیماری‌های قلبی و ... داشته باشد.

اباصلتی افزود: دریافت زیاد شکر باعث افزایش مقاومت به انسولین می‌شود و همچنین این مشکل می‌تواند باعث نازایی شود. مصرف زیاد شکر باعث تسریع چروک پوست و شل شدن پوست می‌شود.

او تصریح کرد: مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی همراه با ریسک سرطان هستند استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی باعث تضعیف پاسخ به انسولین شده و سطح گلوکز خون بالا می‌رود و این امر باعث ذخیره چربی و سندروم متابولیک، دیابت نوع دو و بیماری قلبی عروقی می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آرد سفید از دیگر مواد غذایی است که افراد بالای ۳۰ سال باید در مصرف آن احتیاط کنند , بدن آرد سفید را به گلوکز تبدیل می‌کند و گلوکز به راحتی به چربی ذخیره شده تبدیل می‌شود، در آرد سفید فیبر جدا شده در حالی که مصرف آرد کامل به دلیل داشتن فیبر هضم آهسته تری دارد و باعث می‌شود مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

 

اباصلتی افزود: روغن‌های جامد هیدروژنه شده و اسید چرب ترانس برای سلامتی قلب مضر هستند و باعث التهاب مزمن هم می‌شوند. مصرف اسید چرب ترانس برای آقایان می‌تواند باعث کاهش قدرت جنسی شود. همچنین باعث کاهش حافظه و عملکرد مغز می‌شود.

 او تصریح کرد: گوشت پروسس شده مانند سوسیس و کالباس، به علت داشتن نیترات سرطان زا است. همچنین گوشت پروسس شده دارای سدیم و اسید چرب بالایی است و برای سلامتی قلب مضر است بنابراین افراد بالای ۳۰ سال باید در مصرف آن احتیاط کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هر شخصی به نمک نیاز دارد، اما مقدار آن نباید زیاد باشد , سدیم فشار خون و ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد. از آنجایی که نمک طعم را بهتر می‌کند در هر کنسرو و غذای پروسس شده مقدار زیادی نمک وجود دارد به برچسب روی مواد غذایی و مقدار نمک آن توجه کنید.

اباصلتی افزود: برای حفظ سلامتی پس از سی سالگی باید مصرف قهوه کرم دار، الکل، مواد کافئین دار، غذا‌های کنسرو شده و ماکروویو شده، مایونز، کچاب، سس سویا و دیگر چاشنی‌ها و سویا نیز محدود شود.

 

انتهای پیام//م.ی

 

ضرورت تغییر رژیم غدایی بعد از سی سالگی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.