وی خاطرنشان کرد: این طرح تا ۲۵ مرداد ماه ادامه دارد و پیشبینی میشود تا پایان طرح ۲۶ هزار نوآموز سنجش شوند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم به خانوادههای نوآموزان توصیه کرد هر چه سریعتر به مدارس مراجعه و معرفینامه طرح سنجش را دریافت کنند، زیرا تعویق سنجش به روزهای پایانی مشکلات مختلفی را به همراه دارد.
وی عنوان کرد: شرط لازم برای ورود به مدرسه طرح سنجش است و تا زمانی که نوآموزان سنجش نشوند به طور قانونی مدیر مدرسه نمیتواند نوآموزان را ثبتنام کند.
شعاعی با بیان اینکه اکنون ۱۰ پایگاه سنجش در حال فعالیت هستند، گفت: این پایگاهها شیفت صبح از ساعت ۸ تا ۱۲ فعال هستند و شیفت بعد از ظهر تنها یک پایگاه ملاهادی سبزواری در خیابان ۲۰ متری امام حسین فعالیت دارد.
وی با اشاره به مباحث مورد سنجش در این طرح گفت: آمادگی تحصیلی نوآموزان در قالب مهارت لازم برای ورود دانشآموز به کلاس اول سنجیده میشود و در مراحل دیگر بینایی، شنوایی، سلامت دهان، دندان، بهداشت و قد و وزن مورد سنجش قرار میگیرد.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم به مراحل طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان اشاره کرد و افزود: والدین برای شروع سنجش باید به مدرسهای که قصد ثبتنام فرزندشان را دارند، مراجعه کنند و مسؤول مدرسه وارد سامانه سنجش شده و نسبت به دریافت نوبت اقدام میکند و در برگهای ساعت و تاریخ حضور در پایگاه را به والدین تحویل میدهد و سپس با مراجعه به پایگاه مربوطه، مراحل سنجش انجام میشود.
وی ادامه داد: اگر نوآموز در مرحله غربالگری اولیه مشکلی نداشته باشد، به مدرسه معرفی میشود و اگر نوآموزی به مشکلی مشکوک باشد به پایگاه تخصصی شهرک میلاد، بلوار نواب صفوی ارجاع داده میشود تا آزمایشات تکمیلی و دقیقتر انجام شود.
شعاعی تصریح کرد: هدف اصلی طرح سنجش شناسایی مشکلات دانشآموزان و در صورت امکان درمان است و همچنین سبب میشود ملاحظات لازم در حین تحصیل آنها صورت گیرد.
انتهای پیام/ش