سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بخشودگی جرایم بیمه فرصتی برای کارفرمایان خوش حساب شهرستان مهاباد

رئیس بیمه تامین اجتماعی شهرستان مهاباد از بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان خوش‌حساب در این شهرستان خبر داد.

آرش صالحیه رئیس بیمه تامین اجتماعی شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: آن دسته از کارفرمایان خوش‌حسابی که دچار بحران شده باشند و بدهی‌هایشان مربوط به قبل از سال ۹۷ است با ارائه گواهی بحران در صورت پرداخت نقدی یا تقسیط تا ۱۲ قسط از بخشودگی جرایم بیمه برخوردار می‌شوند.

وی این طرح را اقدامی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی دانست و افزود: طرح جدید این امکان را به کارفرمایان می‌دهد تا بدهی‌های خود را پرداخت کنند و هزینه‌های مالی خود را کاهش دهند.

صالحیه، تعداد بیمه شدگان فعلی تامین اجتماعی را ۳۱ هزار و ۲۰۵ نفر اعلام و اضافه کرد: از این تعداد ۵ هزار و ۳۲۴ نفر مستمری بگیر و بقیه، اصلی و تبعی هستند.

انتهای پیام / س خ 

بخشودگی بدهی های افراد خوش حساب بیمه تامین اجتماعی شهرستان مهاباد

برچسب ها: تامین اجتماعی ، بیمه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.