وی، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را یک برند ارزشمند معرفی کرد و با تاکید بر نقش مهم این شرکت در تامین نیاز دانش فنی فرآیندها، گفت: کاتالیستهای مورد استفاده در مجتمعهای پتروشیمی و ضرورت صیانت از این برند ارزشمند امری مهم است که باید در نظر گرفته شود.
محمدی با تاکید بر نگاه حمایتی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجموعه پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: باید امسال و سالهای آینده گامهای قابل توجهی در زمینه همکاری این شرکت و صنعت پتروشیمی برداشته شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه نگاه پژوهشگران و کارشناسان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید به سمت پویایی و حرکت باشد، افزود: با توجه به حجم فعالیتهای علمی و پژوهشی در حال انجام، همواره باید نگاهی رو به جلو، همگام با تغییر و تحول داشته باشید.
وی با ابراز رضایت از روند ساخت واحد تولید کاتالیست متانول سنتز برای پتروشیمی سبلان ادامه داد: امیدواریم با توجه به روند مثبت فعالیتهای در حال انجام، کاتالیست تولیدی از سوی شرکت پژوهش و فناوری در موعد مقرر به پتروشیمی سبلان تحویل داده شود.
محمدی با اشاره به ضرورت حرکت به سمت تجاریسازی دانش فنی فرآیندها گفت: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به منظور توسعه دانش فنی تبدیل متانول به پروپیلن (PVM) باید به سمت تدوین مهندسی پایه حرکت کند و صنعت پتروشیمی با توجه به حجم بالای متانول تولیدی، نیاز مبرمی به این دانش فنی دارد.
بیشتر بخوانید: انتقاد کارشناسان به انتقال آب از رودخانه کارون
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: دارا بودن روحیه پژوهشی و تغییر و تحول در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی سبب خواهد شد دستاوردهای ارزشمندی در صنعت پتروشیمی کشورمان تحقق یابد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن بازدید از سالنها و آزمایشگاههای پلیمری، غشایی، فعالیتهای گروه فناوری - شیمیایی و توسعه محصول و گروه کاتالیستها و متانول در جریان اقدامهای شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بهویژه در بخشهای تجاری سازی دانش فنی، مشارکت و همکاریهای این شرکت در بخشهای داخلی و بینالمللی و دستاوردهای دانش فنی قرار گرفت.
انتهای پیام/