وی ادامه داد: تا به امروز تنها ۵ نفر به دلیل ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور فوت شدهاند.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: با افزایش دما افراد باید تماس خود را با حیوانات آلوده کم کنند. در صورت تماس با حیوانات باید با اقدامات پیشگیرانه و رعایت مسائل بهداشتی آن را محدود کنیم.
عرفانی بیان کرد: نگهداری حیوانات خانگی میتواند باعث بروز بیماریهای واگیردار در بین افراد خانواده و در صورت رعایت نکردن شرایط نگهداری دام در منزل شود. نگهداری از حیوانات خانگی در آپارتمان باید با مشورت متخصص دامپزشک صورت گیرد، چراکه تنها با زدن یک واکسن هاری، نمیتوان حیوانی مانند سگ را در خانه نگهداری کرد.
بیشتر بخوانید: علائم، نحوه انتقال و هشدارها پیرامون بیماری تب کریمه کنگو
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: شایعترین بیماریهای واگیر در فصل گرما مسمومیتهای غذایی و عارضه وبا است که در این میان میتوان به بروز بیماری هپاتیتهای A و E هم اشاره کرد.
عرفانی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به وبا در فصل گرما اظهار کرد: اگر منابع آب آشامیدنی بهداشتی مطمئن و سالم باشد و مواد خام خوراکی مانند سبزی به درستی گند زدایی شوند، خطر بروز بیماری وبا بسیار کاهش پیدا میکند . تا به امروز گزارشی مبنی بر بروز بیماری وبا در سراسر کشور به خصوص در مناطق سیل زده ارسال نشده است اما با توجه به افزایش دما و کاهش سطح آبهای جاری، شرایط وقوع بیماری وبا افزایش پیدا میکند.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: مصرف میوه، سبزی و دوغ کمک بزرگی به تامین املاح و ویتامینهای بدن برای مواجهه با بیماری واگیر و گرما زدگی میکند.
عرفانی گفت: بیماریهای هپاتیتهای A و E با علائمی مانند مشکلات گوارشی و زردی خودشان را نشان میدهند. در صورت مشاهده شدن این علائم باید به پزشک مراجعه کرد.
انتهای پیام/