سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از نمایشگاه الکامپ؛

۳۰ هزار نفر زیر چتر حمایتی استارت آپ‌ها/ غول‌های فناوری ایرانی غوغا به‌پا کردند

نمایشگاه الکامپ امسال با حضور تعداد زیادی از استارت آپ‌ها و برای کارآفرینی بیش از ۳۰ هزار نفر برپا شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایران بزرگترین شبکه استارت‌آپی منطقه را به خود اختصاص داده است، این اظهارات سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری است و از پیشرفت چشمگیر استارت‌آپ‌های ایرانی سخن به میان آورد.

در حال حاضر ایران با ۶ هزار استارت‌آپ فعال کار می‌کند و روز به روز به تعداد این استار‌ت‌آپ‌ها افزوده می‌شود. خرید آنلاین، درخواست سرویس تاکسی آنلاین، درخواست خدمات نظافتی برای منازل، خرید مایحتاج یخچال خانه، استخدام پرستار و بسیاری از فعالیت‌های دیگر که سال‌ها پیش هر کدام نیازمند وقت زیادی بودن اکنون بدون نیاز به صرف هزینه و وقت زیاد همراه با یک اپلیکیشن تلفن همراه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

غول‌های بزرگ استارت‌آپی ایران اکنون بسیار رشد کرده‌اند و توانستند خود را در میان کسب و کار‌های جدید نشان دهند.

استارت‌آپ‌ها به پول احتیاج ندارند

این استارت‌آپ‌ها در بستر شرکت‌های خصوصی مورد حمایت قرار می‌گیرند و خود را به جامعه عرضه می‌کنند. به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه استارت‌آپ‌ها به پول احتیاجی ندارند و نباید به آنها وام داد، بلکه بسترسازی مناسب است که رشد و پیشرفت این استارت‌آپ‌ها را شکل می‌دهد.

در بستر استارت‌آپ‌ها تعداد بسیار زیادی از مردم سرکار رفتند و اشتغال‌زایی چند هزار نفری به وجود آمده است. طراحی خط کسب و کار مناسب برای بسیاری از فارغ‌التحصیلان و معرفی آنان به بازار کار از جمله خدمات مؤثری بوده است که استارت‌آپ‌ها از خود نشان دادند.

یکی از استارت‌آپ‌های کشور موفق به راه‌اندازی سامانه و پلت‌فرمی شده است که به کسب و کارها کمک می‌کند برای عده زیادی از مردم شغل ایجاد می‌کند.

مهدی صارمی، روابط عمومی این استارت‌آپ‌ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ اظهار کرد: استارت‌آپ‌ ما موفق به طراحی ایده‌ای شد که در بستر آن از یک فروشگاه اینترنتی خارج شدیم و تبدیل به بازار خرید و فروش محصولات شدیم.

صارمی ادامه داد: در بستر این برنامه ۳۰ هزار شغل و عرضه‌کننده در داخل ایران مورد حمایت قرار گرفتند. در این روش آن‌ها می‌توانند محصولات خود را در سامانه ما بدون آنکه از پیچیدگی‌های ساختاری عبور کنند، به مردم ارائه کرده و به درآمدزایی بپردازند.

هدف حمایت از تمام کسب و کارهای ایرانی است

عضو روابط عمومی این استارت‌آپ تصریح کرد: پیدا کردن مشتری مناسب، انجام پرداخت صحیح و پشتیبانی از این کسب و کارها بر عهده استارت‌آپ ما است، هدف این استارت‌آپ، حمایت از تمام کسب و کارهای ایرانی است.

وی با اشاره عرضه برخی کالاها در این فروشگاه اینترنتی، گفت: از یک محصولی که در دورترین نقاط روستایی ساخته می‌شود تا تهیه یک وسیله صنعتی مورد حمایت هستند و به محض آنکه همکاران ما این محصول را تایید کنند، روی سایت قرار می‌گیرد و عموم مردم توانایی دسترسی به آن را پیدا می‌کنند.

عضو روابط عمومی این استارت‌آپ تصریح کرد: ایجاد یک فروشگاه اینترنتی درگیری و پیچیدگی‌های مخصوص خود را دارد و هدف ما این است که کسب و کارهای کوچک بتوانند به راحتی محصول خود را ارائه کنند. در سامانه ما امکانی وجود دارد که اگر مردم از یک محصول رضایت نداشته باشند،  می‌توانند سریعاٌ بازخورد خود را در سامانه  اعلام کنند.

صارمی ادامه داد: ارائه کالای تقلبی، گران از جمله مواردی است که سبب پایین آمدن رتبه یک محصول در سامانه ما می‌شود و پایین آمدن رتبه منجر به حذف آن محصول خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون نوع محصول در سامانه وجود دارد، تصریح کرد: از تمام ایران ۳۰ هزار تولیدکننده در این سامانه وجود دارند و ۵ هزار و ۷۰۰ نفر آن‌ها کالای تمام ایرانی تولید می‌کنند.

عضو روابط عمومی این استارت‌آپ با اشاره به تعداد مراجعین به این سامانه الکترنیکی گفت: ۱۸ میلیون کاربر به طور سالیانه در سامانه ما وجود دارد و بیش از ۲ میلیون نفر از سامانه ما خرید می‌کنند که همه آن‌ها در سامانه عضو هستند.

استارت‌آپ‌ها به دنبال جذب مشتری و همکاری با صاحبان سرمایه 

در نمایشگاه الکامپ امسال تمام سازمانهای بزرگ دولتی همچون وزارت جهادکشاورزی، صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک‌های علم و فناوری، سازمان فضایی و بسیاری از نهادهای بزرگ دیگر دارای پاویون‌های مخصوص به خود هستند، همچنین تعداد زیادی از استارت‌آپ‌های بزرگ و کوچک کشور برای جذب مشتری و همکاری با صاحبان سرمایه در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.

اگر می‌خواهیم پیشرفت داشته باشیم، به طور قطع باید به توسعه استارت آپ‌ها و ایجاد خط حمایتی مناسب برای آنان فکر کنیم، سالهاست که کسب و کارهای سنتی در تمام کشورهای جهان از بین رفته‌اند و استارت آپ‌ها و اقتصادهای دانش بنیان جای آنها را گرفته‌اند.

خوشبختانه توسعه استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی بسیار خوب بوده است و آنها توانسته‌اند پا به پای دیگر کشورها رشد داشته باشند، حمایت‌هایی که از بخش‌های علم و فناوری به عمل می‌آید و بسترسازی مناسب برای آنها همگی نمایانگر رشد ایران است.

الکامپ امسال برای بار چهارم برگزار شد و امسال نسبت به سالهای پیش پرقدرت‌تر و باکیفیت‌تر به کار خود ادامه داد. ایجاد اشتغال مناسب برای جوانان و بهبود فضای کاری از جمله قابلیت‌هایی است که آنها می‌توانند از خود نشان دهند.

به طور قطع الکامپ‌های سالهای آینده و استارت آپ‌هایی که هر روز متولد می‌شوند؛ می‌توانند آینده کشور را رقم بزنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۴ ۳۱ تير ۱۳۹۸
۹۰درصد این شغل ها مربوط به چهار وپنج شهر
ناشناس
۰۲:۰۵ ۳۱ تير ۱۳۹۸
کار آفرینی اونی هست که محصول با ارزش افزوده و جدید بده بیرون