سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورشیدی فر: کُشتی را کُشتند/ فقط می‌توان به آینده امیدوار بود

دارنده مدال برنز جهان گفت: متاسفانه کشتی همچون گذشته دیگر دارای جایگاه ویژه نیست و قهرمانان آنطور که باید مورد احترام قرار نمی‌گیرند.

ایرج خورشیدی فر در گفتگو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان این مطلب افزود: روزگاری ارزش کشتی و قهرمانان آن به قدری بالا بود که هر کجا صحبت از این رشته می‌شد به بهترین شکل ممکن مورد احترام مردم قرار می‌گرفت، اما متاسفانه کاری کردند که در حال حاضر حتی خانواده‌ها هم حاضر نیستند فرزندان خود را به باشگاه‌های کشتی بفرستند.

وی با بیان اینکه کُشتی را کُشتند تصریح کرد: وقتی کشتی نه در حرف بلکه در عمل برای مسئولین و متولیان ورزش اهمیت چندانی ندارد از مردم چه توقعی می‌توان داشت.

پیشکسوت کشتی افزود: روزگاری باشگاه‌ها پُر از کشتی گیر بود و آنقدر کلاس‌ها شلوغ می‌شد که جا برای تمرین وجود نداشت، اما اگر الان شما به باشگاه‌های سازنده سَر بزنید خبری از آن همه مشتاق به کشتی وجود ندارد و حتی برخی اوقات قهرمانان ما حریف تمرینی هم ندارند.

وی در ادامه عنوان کرد: البته جذابیت کشتی در سطح حرفه‌ای و بین المللی نیز آنقدر پائین آمده که موجب شده مخاطبان کمتر به سمت این رشته بروند و خود ما هم که علاقه‌مند هستیم برخی اوقات حوصله مان از مبارزات ساکن سَر می‌رود.

خورشیدی فر درباره اینکه آینده کشتی را چطور می‌بیند اظهار داشت: آینده که مبهم است، اما باید امیدوار بود تا شاید کشتی مثل گذشته جایگاه واقعی خود را نزد مردم به دست آورد و این مهم محقق نخواهد شد مگر آنکه مسئولین با برنامه ریزی درست نگاه متفاوتی به این رشته که ریشه در تاریخ و فرهنگ ما دارد داشته باشند تا نمایندگان ما در میادین مختلف با دلگرمی و جسارت بیشتر مبارزه کنند و در نهایت با کسب مدال‌های رنگارنگ مطمئن باشید شور و نشاط در جامعه چندین برابر خواهد شد و در واقع مردم مثل گذشته کشتی و کشتی گیر را دوست خواهند داشت.

ایرج خورشید فر از جمله کشتی گیرانی است که در هر دو رشته آزاد و فرنگی رقابت داشته و در دهه ۴۰ برای ملی پوش شدن با بزرگان آن زمانِ کشتی آزاد همچون محمد ابراهیم سیف پور، شمس الدین سید عباسی و محمد خادم مبارزات مختلفی را داشته است.

این کشتی گیر اهل شهرری، در سال ۱۹۶۶ و در پیکار‌های قهرمانی کشور از کشتی آزاد به کشتی فرنگی تغییر رشته داد و با رسیدن به دوبنده تیم ملی راهی رقابت‌های جهانی کشتی فرنگی شد تا در این آوردگاه بزرگ صاحب مدال برنز شود.


بیشتر بخوانید:

دبیر: مربیان تیم ملی کُشتی به کار خود ادامه می‌دهند/ فدراسیون نیاز به آرامش دارد

غیبت علیرضا رضایی و طلایی در جلسه کمیته فنی کشتی آزاد/ بوی خداحافظی می‌آید؟


انتهای پیام/

صحبت‌های پیشکسوت کشتی درباره وضعیت این رشته

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.