او ادامه داد: پیش از این تشکیل این وزارت با ارایه طرحی از سوی نمایندگان در کمیسیون اجتماعی مطرح و تصویب شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه انسجام در بخش بازرگانی وجود ندارد، توضیح داد: بخش بازرگانی به صورت پراکنده از سوی دستگاههای مختلف پیگیری میشود و از این رو نظام توزیع با مشکلات زیادی روبرو شده است.
بیشتر بخوانید: دولت مکلف به تهیه طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار شد
امیری ادامه داد: من با آقای رحمانی وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت صحبت کردم و ایشان مخالف تشکیل وزارت بازرگانی نیست و دستور رییس جمهور برای تشکیل این وزارت به جد پیگیری میشود، اگرچه تعدادی از نمایندگان مجلس، به دلایل کارشناسی و برخی به دلایل سیاسی مخالف این طرح هستند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور از نمایندگان پارلمانی دستگاهها و وزارتخانههای مختلف خواست که در این زمینه با نمایندگان مجلس مذاکره کنند و با دلایل کارشناسی آنها را متقاعد کنند که تشکیل وزارت بازرگانی در شرایطی که در آن قرار داریم برای کشور امری ضروری است.
امیری حضور منظم وزرا در مجلس و دیدار با نمایندگان محترم و کمیسیونهای مربوطه را مورد تاکید قرار داد و از معاونان پارلمانی خواست که حضور موثرتری درمجلس داشته باشند.
او به اصلاح آیین نامه داخلی مجلس در سال گذشته و تبدیل آن به قانون اشاره کرد و گفت: این قانون اگر چه دارای اشکالاتی است و خلاف قانون اساسی خوانده می شود، اما براساس آن دستگاه های اجرایی باید گزارشات خود را به مجلس شورای اسلامی ارایه دهند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پایان با تاکید بر هم افزایی در مجموعه دولت ،گفت: وزارتخانه ها باید از نظرات دولت در ارتباط با طرح ها و لوایح دفاع کنند و اولویت با نظر دولت است و نباید وظایف بخشی خود را در اولویت قرار دهند.
انتهای پیام/