وی ادامه داد: در اثر بارندگیهای رگباری چند روز اخیر درصد قابل توجهی از سازههای خاکی، سنگی و ملاتی مهرستان بین ۲۰ تا ۱۰۰ میلی متر آبگیری و بیش از ۱۰ میلیون متر مکعب رواناب در پشت سازههای این شهرستان استحصال و ذخیره سازی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهرستان بیان کرد: با توجه به خشکسالیهای مستمر در سیستان و بلوچستان و شهرستانهای تابعه بارشهای صورت گرفته ضمن برطرف کردن نیاز آبی گیاهان و جانوران سبب خنک شدن هوا، خوشحالی کشاورزان، دامداران و عشایر منطقه شده است.
وی به نقش مهم و حیاتی سازههای منابع طبیعی در مهرستان اشاره کرد و افزود: سازههای احداثی منابع طبیعی در کاهش فرسایش و کنترل رسوب، تاخیر در ایجاد سیلهای مخرب، جلوگیری از ورود رسوب به سازههای بزرگ، حفاظت آب و خاک، احیاء چاه، چشمه و قنوات، تقویت و احیاء پوشش گیاه داشته است.
جمشید زاده تصریح کرد: آب ذخیره شده در این سازهها نقش موثری در عبور از تابستان گرم و داغ منطقه، تامین کمبود آب بخش آشامیدنی و کشاورزی دارد.
مهرستان با ۷۰ هزار و ۵۷۹ نفر جمعیت از جمله شهرستانهای تابعه استان سیستان و بلوچستان است که در دی ماه ۱۳۸۷ به عنوان شهرستانی جدیدالتأسیس به تقسیمات کشوری افزوده شد. این شهرستان مرزی در ۴۲۰ کیلومتری جنوب شرق زاهدان و ۹۸ کیلومتری سراوان و در همسایگی کشور پاکستان قرار دارد و از طریق شهرستان سرباز به بندر چابهار متصل میشود.
انتهای پیام/ع