معاون امور صنایع وزارت صنعت با اشاره به اینکه ۳۲ قطعه ساز برای تامین ۳۵ قطعه وارداتی در کشور اقدام به انعقاد قرارداد کرده اند، ادامه داد: این قطعات سابقه ساخت در داخل کشور را نداشته و نیاز به ارز بری دارند. با ساخت این قطعات در داخل کشور ۸۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی انجام خواهد شد.
بیشتر بخوانید: تاسیس مرکز ساخت داخل در وزارت صمت
وی با اشاره به اینکه اولویت با قطعه سازان کوچک و متوسط است، ادامه داد: در این طرح قطعاتی انتخاب شده است که نیاز به سرمایه گذاری بالا نداشته باشد.
معاون امور صنایع وزارت صمت در ادامه از معرفی قطعه سازان، نوع قطعه و زمان تحویل قطعات خبر داد و گفت: شرکتهای قطعه سازی در این قراردادها زیر مجموعه شرکتهای خودرو ساز نخواهند بود.
مقیمی اظهار کرد: مسیری که در آن گام برداشته ایم باید در آینده تداوم داشته باشد و تا تولید نهایی بسیاری از قطعات، پیگیریهای لازم انجام خواهد شد.
بر اساس این گزارش تا پایان سال چهار میز تخصصی دیگر نیز برگزار خواهد شد که در آن قراردادهای داخلی سازی قطعات و مجموعههای مورد نیاز برای صنایع کشور از جمله صنایع خودرویی، لوازم خانگی و دیگر صنایع، امضا میشود.
گفتنی است؛ نخستین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو با حضور علی آقا محمدی مشاور اقتصادی رهبر انقلاب ، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، خودروسازان و قطعه سازان در حاشیه اولین نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید برگزار شد.
این نمایشگاه از ۲۷ تیر تا سیام تیر، هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.
انتهای پیام/
چه قطعه هایی ؟