وی با اشاره به اینکه شهدای گمنام از سال ۱۳۸۰ به کرمان آمدندافزود: و نخستین شهدا در جوار گلزار شهدا دفن شدند که تعداد آنها حدود ۲۰ شهید است و مرقد آنها بهعنوان یک حرم است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به اینکه از سال ۸۰ بحث تفحص شهدا آغاز شد و از آن زمان تاکنون میزبان شهدای گمنام هستیم، بیان کرد: در ۱۷ دانشگاه استان نیزشهید گمنام دفن شده است.
وی با بیان اینکه ۷۳ شهر و بخش استان کرمان میزبان شهدای گمنام هستند و یک شهید در کارخانه گلگهر سیرجان مدفون شده است، افزود: حضور ۲۱ شهید غواص و شهید گمنام در استان کرمان بزرگترین رویداد و تشییع شهدا بود که براساس گزارشهای دقیق حدود ۲۰۰ هزار نفر در مراسم تشییع شهدای غواص در کرمان حضور پیدا کردند.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه امروز مرقد مطهر شهدای گمنام ملجأ و ماؤای مردم شده و روزانه تعداد زیادی از مردم در این مکانهای مقدس حضور پیدا میکنند، گفت: شهید عربنژاد، شهید خالقی و شهید ادیبی از شهدای گمنام کرمانی بودند که بعد از دفن شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه ۱۲۵ درخواست برای دفن شهید گمنام در استان کرمان وجود دارد، گفت: در مجموع در استان کرمان فقط شش شهر ما شهید دفن نشده که متقاضی دفن شهید هستند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به اینکه دانشگاهها و پادگانهای نظامی در اولویت دفن شهید هستند، تصریح کرد: تقریباً در تمام پادگانهای استان شهید دفن شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه هایتک در استان کرمان نیز درخواست دفن شهید در گذشته را داشتهاند، تأکید کرد: امسال سهمیه استان در دو محل است و امکان افزایش آن به سه محل وجود دارد و شهرستانهای رفسنجان، بردسیر، شهربابک، قلعهگنج و انار در سالهای ۹۶ و ۹۷ شهید گمنام دفن شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به اینکه از سال ۸۰ بحث تفحص شهدا آغاز شد و از آن زمان تاکنون میزبان شهدای گمنام هستیم، گفت: در ۱۷ دانشگاه این استان شهید گمنام دفن شده است.
انتهای پیام/ح