وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ را در دستور کار جدی قرار داده که بایستی کل کشور و همه ارگانهای مرتبط نسبت به انجام فعالیتهای ابلاغی طبق برنامه زمانبندی اقدام نمایند.
️وی تصریح کرد: هدف از انجام این طرح تولید گوشت مرغ به صورت کاملا بهداشتی و با استانداردهای روز دنیا میباشد.
️رشیدی ضمن اشاره به این موضوع که گوشت مرغ تولید شده هم جهت مصرف داخلی و هم جهت صادرات میباشد تاکید کرد: جهت انجام این طرح بایستی کشتارگاههای طیور ضمن راه اندازی خط دوم کشتار، همچنین تخلیه اندرونه و کلیه مراحل کشتار را به صورت مکانیزه و خودکار انجام دهند.
️مدیر کل دامپزشکی استان همچنین از تدوین دستورالعمل ضوابط و مقررات بهداشتی تولید آرتیمیا توسط سازمان دامپزشکی کشور پس از پیگیریهای انجام شده توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد و بیان داشت: شهرستان زرند با توجه به وجود رودخانه شور در منطقه سیریز، موقعیت مناسبی برای انجام این گونه فعالیتها را دارد و باید حمایت لازم از تولید کنندگان در این بخش انجام گیرد.
سرپرست فرمانداری زرند نیز در این نشست بر لزوم اجرای دستورالعمل ابلاغی دامپزشکی از سوی کشتارگاههای طیور تاکید کرد: تمامی واحدها و کشتارگاههای طیور سطح شهرستان ملزم به اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی دامپزشکی میباشند و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
علی صادق زاده تصریح کرد: به زودی جلسهای با حضور کلیه ادارات مرتبط در فرمانداری جهت هماهنگیهای لازم برای اجرای طرح ملی ارتقاء گوشت مرغ در شهرستان زرند برگزار خواهد شد و به جد پیگیر آن خواهیم بود.
وی در راستای رفع موانع و توسعه روزافزون تولید اظهار داشت: مشکلات و چالشهایی که در صنعت دام و طیور بویژه دامداریهای مجتمع دامداری تقی آباد و مرغداریهای بدون مجوز وجود دارد، باید با همکاری بین بخشی مرتفع تا به سمت تولید محصولات با کیفیت وپایدار قدم برداریم.
انتهای پیام/ح