عباس علیآبادی مدیرعامل گروه مپنا در سخنان کوتاهی در این نشست اظهار کرد: امضای این تفاهمنامه مقدمه و آغاز اتفاق بسیار مهمی در حوزه تامین برای فعالیتهای سایبری است.
وی افزود: اتفاق مبارکی که رخ خواهد داد، تحولات بسیار جدی در جهت توسعه هوش مصنوعی و صنعت دیجیتال به ویژه در ارتباطات خواهد بود؛ از همین ابتدا باید در چند موضوع به این پدیده توجه کرد. یک موضوع، بحث زیرساختهای فناورانه است که باید در این زمینه فعالیتهای گستردهای انجام داد. نکته مهم دیگر در این حوزه بحث تامین امنیت ارتباطات برای کاربران است که لازمه این موضوع ایجاد زیرساختهای لازم برای تامین امنیت است.
همچنین امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات در این نشست گفت: دنیا در حال حرکت به سمت صنعت چهار است؛ در صنعت چهار مسئلهای که رخ میدهد این است که بخشهای مختلف صنعتی از اتفافات و روندهای مهم فناورانهای نظیر IOT (اینترنت اشیاء)، کلان دادهها و... استفاده میکنند.
ناظمی ادامه داد: همه اینها به این منظور صورت میگیرد تا ما صنعتی بهرهورتر و صنعتی که کمتر پسماند داشته باشد و کیفیت بهتری را تولید کند، در اختیار داشته باشیم.
وی افزود: آنچه به واسطه تفاهمنامه امروز رقم میخورد این است که بتوانیم ارتباطات بین برخی نیروگاههای کشور را امنسازی کنیم؛ چراکه امروزه هم جمعآوری داده، هم کنترل داده و هم فرمانهایی که داده میشود بر مبنای یک بستر اطلاعاتی است و اگر این بستر نفوذپذیر باشد، از امنیت آن کاسته میشود.
ناظمی ادامه داد: این تفاهمنامه یک نوع تقسیم کار بین ما است که از طریق آن میتوانیم با استفاده از دانش یکدیگر تا حد ممکن شبکه ارتباطی و شبکه زیرساختی برق را امن کنیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پایان اظهار امیدواری کرد این همکاری قابلیت تسری و تعمیق به سایر بخشهای مربوط به نیروی کشور را داشته باشد.
شایان ذکر است؛ بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ تا تاریخ سیام تیرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران پذیرای مخاطبان خواهد بود.
انتهای پیام/