به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: تأمین و حفظ کیفیت آب استخرهای شنا از نظر سلامت عمومی بسیار اهمیت دارد و از انتقال بیماریهای عفونی، خطرات بالقوه ناشی از محصولات جانبی گندزدایی و حتی خطرات آسیبدیدگی پیشگیری میکند.
وی بیان کرد: اداره، نظارت و مراقبت بهداشتی از استخرهای شنا از نظر حفظ بهداشت عمومی اهمیت زیادی دارد، بنابراین باید مدیران استخرها در جهت کنترل و اجرای دقیق مقررات بهداشتی و ایمنی، نهایت کوشش و مراقبت را به عمل آورند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تصریح کرد: آب استخرهای شنا توسط شناگران از طریق چربی و مواد دفعی بدن آلوده میشود همچنین در استخرهای روباز گرد و غباری که از طریق باد و از اطراف استخر وارد آن میشوند، آلودگی را افزایش میدهند.
فخرایی عنوان کرد: آب استخرهای موجود در سطح شهرستان بوشهر به صورت هر دو هفته یک بار توسط ۶ تیم بازرسی از لحاظ ویژگیهای باکتریولوژی و بهداشت ساختمان مورد پایش قرار میگیرند.
وی گفت:در این راستا از ابتدای سال تاکنون ۶۶ بازدید بهداشتی از استخرها صورت گرفته و حدود ۲۶۰ نمونه باکتریولوژی و شیمیایی جهت پایش و نظارت بر وضعیت کیفیت آب مورد استفاده شناگران در استخرها و اطمینان از تطابق آن با استانداردها، به آزمایشگاه بهداشت آب شهرستان بوشهر منتقل شده است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ادامه داد:با بیان اینکه به دنبال پیگیریهای به عمل آمده سه استخر تعطیل و پرونده تخلفات آنها به مقامات قضایی تحویل شد.
فخرایی افزود: بازرسی، نظارت,پایش استخرهای شنا و کنترل کیفی آب آنها از نظر آزمایشات معمول میکروبی کلیفرم گرماپای، HPC، شیمیایی و کلر سنجی به صورت دورهای توسط بازرسین بهداشت محیط انجام میشود.
وی تصریح کرد: اطلاعات کنترل کیفی ثبت شده توسط متصدیان استخر توسط بازرسین کنترل میشود.
انتهای پیام/م