دهقانی خاطرنشان کرد: میزان مصرف سبزیجات در کشور ۴۲/۱۳ درصد است درحالیکه این آمار در استان یزد به ۲۸/۸۹ درصد میرسد و از این بابت جایگاه کاملا نامناسبی داریم.
معاون بهداشت علوم پزشکی یزد ادامه داد: رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات به دلیل وجود آنتی اکسیدان فراوان، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرها خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها از قبیل بیماریهای قلبی- عروقی، سرطان ها، فشار خون را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه وجود سبزیجات در سبد غذایی مردم اهمیت بسیار زیادی دارد گفت: توصیه میشود روزانه ۳-۵ واحد میوه و سبزیجات استفاده شود.
شایان بذکر است دادهها حاکی از آن است که مصرف مناسب سبزیها سبب کاهش حدود ۲۰۰۰۰۰ مرگ و میر ناشی از سکته و بیش از ۸۰۰۰۰۰ مرگ و میر ناشی از بیماری قلب در سال میشود.
انتهای پیام/ غ