به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی
استانداری خراسان رضوی گفت: پروژه ها پس از کار کارشناسانه در این استان برای بررسی و تایید به ستاد اقتصاد مقاومتی در تهران ارسال شد.
وی تصریح کرد: پروژههای پیشنهادی خراسان رضوی از طریق ثبت در سامانه نظام یکپارچه پیشبرد و پایش
اقتصاد مقاومتی (نیپا) مورد بررسی ستاد ملی اقتصاد مقاومتی قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این پروژهها در موضوعاتی مانند انرژی تجدید پذیر، نیروگاههای تولید، دستگاههای سی. تی. اسکن، دستگاههای مخابراتی، تولید فولاد، کنسانتره و گندله، مصالح ساختمانی، الیاف مصنوعی،
گیاهان دارویی، کشت مکانیزه،
گلخانه، مکانیزاسیون، پرورش بوقلمون و گاو شیری، زنجیرههای تولید دامی، تغذیه الگویی، نوغانداری، واحدهای پرورش و اصلاح نژاد دام و فناوری اطلاعات تعریف شده است.
رسولیان افزود: از ۲۵ عنوان یاد شده ۱۷ مورد مربوط به حوزه گردشگری، صنایع دستی و
میراث فرهنگی است.
وی تصریح کرد: هر یک از عناوین این پروژهها تعداد بسیاری از پروژههای دیگر را شامل میشود که در سال جاری اجرا خواهند شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: هنوز میزان اشتغالزایی و اعتبار اختصاص یافته به این پروژهها از سوی ستاد ملی اقتصاد مقاومتی اعلام نشده است.
خراسان رضوی با وسعت ۱۱۸ هزار و ۸۵۱ کیلومترمربع معادل ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۶۵۹ هکتار سهم هفت درصدی از مساحت کل ایران دارد. این استان شامل ۲۹ شهرستان، ۷۰ بخش و دو هزار و ۵۴۰ روستاست و با ۸.۱ درصد جمعیت کشور ۶ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر را در خود جای داده است که یک میلیون و ۷۳۳ هزار نفر از این تعداد در روستاهای استان سکونت دارند.
۶ هزار و ۵۰۸ واحد صنعتی با اشتغالزایی ۲۰۴ هزار نفر و سرمایه گذاری ۱۰۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در خراسان رضوی فعال هستند.
۹۵ درصد سرمایه گذاری بخش تولید صنعتی در این استان متعلق به بخش خصوصی است و بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی در خراسان رضوی به ترتیب متعلق به صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و معدنی، صنایع پتروشیمی و پلیمری میباشد.
انتهای پیام// ز.م
پروژه های اقتصادی خراسان رضوی در ستاد اقتصاد مقاومتی