رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز با اشاره به اینکه ۶ هزار واحدصنفی فعال در تهران مشغول به فعالیت هستند، افزود: اتحادیه در تلاش است که واحدهای غیرمجاز را شناسایی و نسبت به غیرفعال سازی آنها اقدام کند.
بیشتر بخوانید: رکود در بازار چرم حکمفرماست/ سالانه حدود ۱۲۰ میلیون دلار واردات داشتیم
شجری با اشاره به اینکه سالانه بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ میلیون جفت کفش، در کشور تولید میشود، اظهار کرد: در واقع این میزان تولید، بیانگر این است که ۹۸ درصد تولید کفش، داخلی است.
رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز با تاکید بر اینکه نوسانات نرخ ارز، یکی از عوامل تاثیرگذار بر این صنف به حساب میآید، افزود: دولت و مسئولان ذیربط میتوانند با برنامه ریزی مناسب برای تامین مواد اولیه محصولات چرمی، گام بردارند.
شجری در پاسخ به این پرسش که آیا نیاز بازار داخلی به دست تولیدکنندگان تأمین میشود، تصریح کرد: میزان تولید بیش از نیاز بازار داخلی است، از این رو باید برنامه ریزی صورت گیرد تا محصولات به بازارهای هدف صادر شود.
رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز با بیان اینکه امیدواریم این اتحادیه بتواند به اهداف خود تا پایان سال دست یابد، تصریح کرد: زمانی که قیمت کفش در بازار، ثبات پیدا کند دست دلالان و سودجویان در بازار کوتاه میشود.
شجری با اشاره به اینکه هم اکنون تولیدات داخلی دارای گارانتی هستند، افزود: در صورتی که واحدهای صنفی تخطی یا قصوری داشته باشند، مصرفکننده میتواند با در دست داشتن فاکتور به اتحادیه مراجعه و نسبت به خطای صورت گرفته شکایت کند.
انتهای پیام/