وی افزود: با اجرای این طرح مشترک در تلاش هستیم سهم بهره برداران افزایش دهیم و موانع تولید را در این حوزه به حداقل برسانیم.
شیرزاد ادامه داد: تسهیل امور بهره برداران در تحویل به موقع محصول چغندر قند به کارخانجات از دیگر موضوعات مهم این طرح مشترک است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و مجری طرح چغندر قند در وزارت جهاد کشاورزی حمایتهای لازم را نسبت به تامین منابع مالی، اعتباری و کمکهای فنی و آموزشی برای بهره برداران این محصول را از طریق شبکه تعاونیهای تولید در اولویت کار خود قرار داده است.
بیشتر بخوانید: سازمان تعاون روستایی از لیست شرکت های خصوصی سازی خارج شد
شیرزاد بکارگیری ظرفیتهای اجرایی و قانونی تعاونیهای تولید و نقش آن در ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی را به عنوان راهبرد اصلی تعاونیهای تولید برشمرد و افزود: تدوین و اجرای طرح مشترک در قالب کشاورزی قراردادی و هدفمند یک رویکرد برد – برد محسوب میشود و اجرای این تفاهم نامه در جهت نقش آفرینی شبکه تعاونیهای تولید روستایی کشور در زنجیره تولید ارزشمند است.
رئیس هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پایان حمایت همه جانبه این سازمان از تعاونیهای تولید، خصوصاً تامین نقدینگی در اجرای موفق این طرح مشترک را قطعی دانست.
انتهای پیام/