حجتالاسلام والمسلمین حسنجان احمدی در یک نشست خبری که در قم برگزار شد، با اشاره به کارنامه درخشان و کمسابقه این مرجع عالیقدر در تاریخ فقهای تشیع گفت: احیای نماز جمعه در کابل و ولایات دیگر افغانستان بعد از انقلاب، تاسیس 21 مرکز دینی، حوزهی علمیه، مسجد، مصلی و حسینیه از جمله اقدامات بینظیر ایشان بوده است.
وی افزود: مجموعا حدود 300 حوزه فعال در سطح افغانستان از مساعدتهای آیتالله محقق کابلی (ره) برخوردار میشوند. همچنین از سال 1372 به بعد در 4 کشور ایران، افغانستان، عراق و پاکستان بالغ بر 13 دفتر این مرجع فقید فعال بوده و علاوه بر مسایل شرعیه، در راستای حل و فصل دعاوی حقوقی و رفع امور ارباب رجوع بخصوص در ایران خدمات فراوانی به مهاجرین ارائه کرده است.
موصوف با ابراز این نکته که رحلت آیتالله محقق کابلی (ره) صدمه سنگینی به ملت افغانستان وارد نمود گفت: شیعیان و اهل سنت در نقاط مختلف از جمله شرق کابل، به صورت مشترک مراسم بزرگداشت آن مرجع فقید را برگزار کردند که این امر و همچنین شرکت باشکوه و تاریخی مردم در تشییع پیکر ایشان نشاندهنده قدرشناسی ملت از نیمقرن خدمات و زحمات آیتالله محقق کابلی (ره) میباشد.
حجتالاسلام احمدی، همچنین از اصحاب رسانه تقاضا نمود که مراتب قدردانی بیت و دفتر حضرت آیتالله محقق کابلی (ره) را از پیام حکیمانه و تسکیندهنده مقام معظم رهبری (امام خامنهای)، پیامهای تسلیت ریاست جمهوری، ریاست قوه قضاییه، ریاست مجلس و همچنین زحمات استانداری، نیروی انتظامی و مدیر کل امور اتباع استان قم انعکاس دهند.
احمدی با ذکر این نکته که مراسم چهلمین روز رحلت آیتالله محقق کابلی (ره) فردا پنجشنبه (۲۷ سرطان/ تیر) بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم برگزار خواهد شد، از جامعه روحانیت، نهادهای فرهنگی و سیاسی استان و عموم برادران و خواهران دعوت کرد تا در این مراسم حضور یابند.
انتهای پیام/