سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توضیحات سخنگوی شورای شهر تهران درباره نامه قاضی سراج به سران سه قوه/ شورای شهر مخاطب نامه نبود

اعطا درباره نامه قاضی سراج به سران سه قوه در ارتباط با انتخابات شورایاری‌ها توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه تاکنون ۱۲۵۳ نفر در منطقه ۴ تهران برای انتخاب شورایاری‌ها ثبت‌نام کردند، گفت: از این تعداد در منطقه ۴، ۹۰۰ نفر مرد و ۳۵۳ نفر زن هستند. پس از منطقه ۴، مناطق ۵ و یک نیز بیشترین آمار ثبت‌نام کنندگان را به خود اختصاص داده‌اند.

او با بیان اینکه کمترین شرکت کننده در انتخابات شورایاری‌ها مربوط به منطقه ۹ است، افزود: ۶۷ درصد شرکت کنندگان در همه مناطق شهر تهران سن کمتر از ۴۵ سال هستند و ۲ درصد باقی مانده نیز بین ۶۵ تا ۷۵ سال سن دارند.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ۷۵ درصد شرکت کنندگان در انتخابات شورایاری‌ها مردان و ۲۵ درصد نیز زنان بودند، گفت: بیشترین رشته تحصیلی نامزد‌های انتخابات شورایاری‌ها حقوق، عمران و حسابداری بوده است.

به گفته اعطا آمار قطعی شرکت کنندگانی که صلاحیت آن‌ها تایید شده ۶ عصر امروز اعلام می‌شود و پس از آن دو روز فرصت برای اعتراض وجود دارد.

او درباره نامه قاضی سراج به سران سه قوه در ارتباط با انتخاب شورایاری‌ها تصریح کرد: شورای شهر مخاطب نامه نبود، بلکه سران سه قوه هستند که باید براساس اختیارات خود به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که انتخابات قانونی شود و یا اگر نیست شرایط آن فراهم شود.

اعطا گفت: رئیس شورای شهر تهران گفتگو‌هایی با قاضی سراج داشته و ایشان در دولت هم پیگیر موضوع هستند.

سخنگوی شورای شهر تهران درباره یکطرفه شدن خیابان ویلا بیان کرد: من دیروز این خبر را مشاهده کردم و با شهردار منطقه صحبت کردم که او گفت کار به صورت دو هفته آزمایشی انجام می‌شود.

به گفته او مقرر شده تا شهردار منطقه در جلسه شورای شهر شرکت کند و درباره مطالعات انجام شده توضیحاتی دهد.

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: به طور کلی اظهارنظر روشنی در این زمینه ندارم، چرا که اطلاعات دقیقی از جزئیات این برنامه در کمیسیون حمل و نقل شورا نداشتم، اما بررسی‌های لازم باید صورت گیرد.

اعطا تصریح کرد: اگر این برنامه بخواهد ادامه یابد، باید بررسی‌های لازم در این زمینه به صورت اجتماعی انجام شود.

او درباره راسته کتاب فروشان در خیابان انقلاب افزود: ساماندهی و توسعه و رونق کسب و کار در حوزه کتاب در پایتخت از برنامه‌های ۵ ساله سوم است و محدوده‌های مورد نظر در این زمینه پیش بینی شده است.

سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: یکی از این محدوده ها، یکی از راسته‌های خیابان انقلاب تا چهارراه ولیعصر (عج) است و معاونت فرهنگی-اجتماعی شهرداری مسئولیت اجرایی آن را بر عهده دارد.

به گفته اعطا طرح مطالعاتی راسته کتاب در خیابان انقلاب به اتمام رسیده و با ذی‌نفعان در جلسه رسمی در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران موضوعات مطرح شده است و اقدامات کارشناسی در زمینه نتایج طرح در دست انجام است.

وی افزود: حال باید شهرداری مناقصه‌ای برگزار کند و به دنبال آن پیمانکار انتخاب شود و اجرای بخش کالبدی طرح صورت گیرد.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به سامانه ۱۸۸۸ و ۱۳۷ گفت: حبیب‌زاده مسئول حوزه نظارتی شورای شهر تهران از حیث چگونگی، پیگیری‌های لازم را انجام داده و در کمیته شفافیت نیز آروین پیگیر موضوع است.

اعطا با بیان اینکه آ‌مار دقیقی از نارضایتی از این سامانه‌ها ندارم، گفت: می‌توانم در این باره بررسی کنم و درباره آن در جلسات بحث کنیم، هرچند که خودم بار‌ها برای کار شخصی با ۱۳۷ تماس گرفتم و مشکلی نداشتم.

او با اشاره به پرونده ۶۲ باغ گفت: شورای پنجم با هدف جلوگیری از ساخت و ساز در باغات روی کار آمد و در نهایت مصوبه برج باغ لغو شد و مصوبه خانه باغ جایگزین آن شد.

سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: این پیشنهاد به شورای عالی شهرسازی و معماری رفت و در ماه قبل تصویب شد.

اعطا تصریح کرد: ۶۲ باغ موضوعی بود که علی رغم خواست شورا انجام گرفت، بالاخره باید راهکاری پیدا می‌کردیم، زیرا این تعداد باغ فقط مربوط به ۶۲ نفر نبود و برخی از این باغات مربوط به تعاونی‌هایی بود که دارای تعداد زیادی عضو هستند و خود باغ نیز در مراحل مختلفی همچون گودبرداری و ... بوده است.

او با اشاره به پیچیده بودن مسائل حقوقی و مالی این باغات، گفت: این موضوع منجر به حجم وسیع نارضایتی شده و تصمیم شورا برخلاف تمایلش بود؛ لذا تصمیم به هیات تلفیق رفت که با مخالفت همراه شد و اکنون از اداره شورا خارج است.

سخنگوی شورای شهر تهران درباره توقف ۵ نامگذاری جدید در خیابان‌های تهران تصریح کرد: این ۵ نامگذاری در دو صورتجلسه مطرح شد تا ابهامات آن‌ها بررسی شود و فرمانداری اشکالاتی گرفت که در نتیجه موضوع متوقف شد.

به گفته اعطا مقرر شده تا در تیر ماه و مرداد ماه آبیاری بوستان‌ها تنها از ۶ عصر تا ۸ صبح انجام شود و خلاف این عمل، تخلف است و شهرداری دستور برخورد داده و نباید این اقدام صورت گیرد.

سخنگوی شورای شهر تهران درباره توئیت روز گذشته رئیس شورای شهر تهران درخصوص بدهی مترو از وزارت نفت گفت: هاشمی حساب توئیتری ندارد، اما در گذشته قرار بود که با بهینه سازی مصرف سوخت برای هر سفر مردم با مترو ۲۵ سنت یارانه بدهد که بعد این میزان به ۱۰ سنت کاهش یافت، اما تا به حال همان هم عملیاتی نشد و رئیس شورای شهر نیز چندین بار این موضوع را پیگیری کرد، اما نتیجه‌ای نداشت.

او با اشاره به ساخت استخر و سونا در برخی از ساختمان‌های پایتخت تصریح کرد: یکی از اشکالات موجود در زمینه صدور مجوزها، نبود نظارت و کنترل است. مالک طبق شرایط بازار فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد و پروانه می‌گیرد و از آنجایی که براساس طرح تفصیلی مالک اجازه چنین کاری را دارد، شهرداری نمی‌تواند نه بگوید.

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: حال اگر سرانه استخر یا سونای منطقه‌ای تامین نشده باشد، بحث دیگری است و شهرداری باید کمک کند که سرانه‌ها به میزان مورد نیاز برسد.

او درخصوص مشکل کمبود آب شهر تهران افزود: شهرداری هنوز به لحاظ تاسیسات شهری به وضعیتی نرسیده که راهکاری داشته باشد و با توجه به مشکل کمبود آب، مدیریت شهری و مسئولان مربوطه باید چاره‌جویی کنند.

اعطا درمورد هواکش‌های مترو تصریح کرد: در مورد هواکش‌های مترو بررسی‌های لازم را انجام دادیم و باید با مسئولان مربوطه بحث و تبادل نظر داشته باشیم.

او درباره اینکه گفته می‌شود تهران همچون گذشته تمیز نیست، گفت: در این باره گزارشی نداشتیم که همین مسئله نشان دهنده وضعیت نامناسب در این زمینه است.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه دور پنجم انتخابات چهارم مرداد انجام می‌شود و همه اقدامات لازم در این زمینه صورت گرفته است، گفت: تبلیغات در حال انجام است و هیات‌های اجرایی و نظارت تشکیل شده اند.

به گفته اعطا مسئولان در تلاش هستند تا مسائل حقوقی و قانونی در این زمینه حل شوند. هرچند شورای عالی استان‌های یک لایحه‌ای تهیه کرده که به دولت ارسال شده است و موضوع بنا بوده که بررسی‌های بیشتر برای آن انجام گیرد تا این مسیری که در حال طی کردن هستیم، شکل قانونی پیدا کند.

سخنگوی شورای شهر تهران درباره گزارش جرائم وصولی در ماده ۱۰۰ گفت: مجموعه رقمی که شهرداری دریافت کرده حدود ۳۰۱ میلیارد تومان است و ۲۹۹ میلیارد آن مربوط به پروژه ایران مال در منطقه ۲۲ بود که حدود ۹۹ درصد مبالغ دریافت شده از محل جرائم را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: پس از ایران مال در منطقه ۲۲، بیشترین جرائم وصولی مربوط به مناطق یک،۵،۶ و ۷ بوده است.

اعطا درمورد ساخت بنای بلند مرتبه در حریم دریاچه شهدای خلیج فارس گفت: نیمه دوم سال ۹۳ بلندمرتبه‌سازی در تهران ممنوع. پروانه این ساخت و ساز مربوط به سال ۹۵ است، بنابراین شهرداری در این سال کاری که ممنوع بوده را انجام داده است و باید اقدامات لازم در این راستا صورت گیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.