وی با بیان اینکه نمایشگاه امسال در مساحتی در حدود ۳۰ هزار متر مربع برگزار میشود، افزود: این میزان مساحت نسبت به سال گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش را نشان میدهد و امیدواریم هم از بعد کیفی و هم از بعد کمی امسال الکامپی متفاوت داشته باشیم.
سراییان با اشاره به اینکه در حدود ۵۰۰ استارت آپ در بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ شرکت میکنند، تصریح کرد: حضور این تعداد استارت آپ در نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.
وی بخش الکامپ ترندز را یکی از بخشهای جدید این نمایشگاه معرفی کرد و افزود: شرکتهایی که در ۱۰ فناوری جدید در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مانند اینترنت اشیا، بیگ دیتاها، فضایی، هوش مصنوعی و فناوریهایی که در لبه تکنولوژی قرار دارند در سالنی به صورت مجزا با عنوان الکامپ ترندز حضور دارند.
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانهای با اشاره به اهمیت اشتغال در این حوزه تاکید کرد: برای همین منظور بخشی با عنوان الکام جابز یا مشاغل الکامپی در نمایشگاه امسال در نظر گرفته شده تا در این بخش شرکتهایی که نیازمند نیروی انسانی در این حوزه هستند با متخصصان و افراد جویای کار در این حوزه ارتباط بگیرند و این بخش بتواند در ایجاد اشتغال در این حوزه موثر باشد.
وی بخش «توان تک» را مخصوص توان یابان معرفی کرد و افزود: در این بخش شرکتهایی که توسط توان یابان راه اندازی و مدیریت میشود و همچنین شرکتها و استارتاپهایی که به وسیله فناوری اطلاعات خدمتی به توان یابان ارائه میکنند نیز در این بخش حضور دارند.
سراییان از بخش الکامپ تاکز به عنوان یکی دیگر از بخشهای نمایشگاه الکامپ ۹۸ یاد کرد و گفت: الکامپ تاکز مکانی برای سخنرانی افراد نوآور و باتجربه در این حوزه است تا مردم بتوانند از این تجربیات استفاده کنند.
وی با اشاره به حضور اپراتورهای تلفن همراه در نمایشگاه الکامپ افزود: سالنی با عنوان دولت هوشمند از طرف سازمان فناوری اطلاعات مانند سالهای گذشته در نمایشگاه در نظر گرفته شده که دستگاههای دولتی آخرین دستاوردهای خود در این حوزه را ارائه میکنند.
دبیر کل سازمان نظام صنفی رایانهای ایران با اشاره به اهمیت حضور استارت آپها در بخش الکامپ استارز، تصریح کرد: برخی از استارت آپها در این نمایشگاه تسهیلاتی را برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته اند که در صورت نهایی شدن، اعلام میشود.
وی از حضور بخش فناوری اطلاعات شهرداری تهران در سالن استارت آپهای الکامپ ۹۸ خبر داد و افزود: این بخش با هدف ارتباط با استارتاپها برای رفع نیازمندیهای شهرداری تهران در سالن استارت آپها حضور مییابد.
سراییان درباره تاثیر تحریمها بر کیفیت حضور شرکت کنندگان در نمایشگاه الکامپ امسال و اقدامات سازمان نظام صنفی برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه الکامپ نیز گفت: با موافقت شرکت نمایشگاههای بین المللی برای شرکتهای ایرانی که محصولات خارجی را در ایران تولید میکنند و همچنین شرکتهای خارجی تخفیف ۳۰ درصدی برای حضور در نمایشگاه به عنوان مشوق در نظر گرفته شده و امیدواریم که الکامپ بیست و پنجم نسبت به نمایشگاههای قبلی با کیفیت و استقبال بهتری برگزار شود.
وی با بیان اینکه استارت آپها به سه صورت در نمایشگاه حضور دارند، افزود: یک دسته استارت آپهایی هستند که بالغ شده اند و دستهای دیگر که فقط با یک پنل در نمایشگاه حضور دارند و گروه دیگری از آنها نیز با حضور در بخش آوردگاه سرمایه الکامپ برای ارتباط با سرمایه گذاران و شتاب دهندهها به دنبال توسعه کسب و کارهای خود هستند.
دبیر کل سازمان نظام صنفی رایانهای ایران درباره تاثیر نمایشگاه الکامپ بر میزان موفقیت استارت آپها در آینده، گفت: نمایشگاه الکامپ برای استارت آپها میتواند یک نقطه آغاز باشد و استارت آپها در این نمایشگاه میتوانند با سرمایه گذران در این حوزه ارتباط مستقیم داشته باشند و ایده و محصول خود را برای سرمایه گذاری و توسعه آن معرفی کنند، در حقیقت نمایشگاه این ارتباط را تسهیل میکند.
وی با اشاره به ارزیابی ۱۲ محور برای نخستین بار در نمایشگاه الکامپ، افزود: برترین نوآوری و ایده برتر، طراحی و غرفه سازی برتر، جدیدترین دستاورد نرم افزاری و سخت افزاری، برترین الکامپ استارز و توان تک، برترین ارائه در الکامپ تاکز، برترین شرکت در مسوولیتهای اجتماعی، کارآفرینی، برترین غرفه کمتر از ۵۰ متر، برترین خدمات در حوزه دولت الکترونیکی و تقدیر از حامیان الکامپ، از محورهایی است که در این نمایشگاه ارزیابی میشود و منتخبان یک ماه بعد از الکامپ در رویدادی معرفی میشوند.
سراییان با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ فقط نمایشگاه صنعت ICT نیست، تصریح کرد: نمایشگاه الکامپ نمایشگاه بزرگترین رویداد فناورانه کشور است چراکه تمام صنایع را با خود درگیر میکند که از بانک تا صنایع حمل و نقل و فناوریهای مانند اینترنت اشیا، بانکداری و هوشمند سازی در آن شرکت دارند و این فرصت خوبی است که نقش فناوری اطلاعات را در صنایع کشور ببینیم و این شروعی میتواند برای رونق کسب و کار و اشتغال و در نهایت توسعه و رفاه بیشتر مردم باشد.
انتهای پیام/