سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خروج بدون بازگشت صهیونیست‌ها پاشنه آشیل ویرانی اسرائیل

بر اساس آماری که اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی منتشر کرده است، از سال ۱۹۴۸ تا پایان سال ۲۰۱۵ بیش از ۷۲۰ هزار نفر از یهودیان ثبت شده فلسطین اشغالی خارج و دیگر به آن باز نگشته‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آمار منتشر شده در اوایل سال جاری میلادی، صهیونیست‌ها برای اولین بار از سال ۲۰۰۹ با تراز منفی مهاجرت مواجه شدند به نحوی که در سال ۲۰۱۸ میلادی شمار یهودیانی که ترجیح دادند بقیه زندگی خود را خارج از فلسطین اشغالی ادامه دهند و از این سرزمین خارج شدند ۱۶ هزار ۷۰۰ نفر اعلام شد در حالی که شمار رسمی افرادی که از نقاط مختلف جهان به فلسطین اشغالی منتقل شدند تنها ۸۵۰۰ نفر اعلام شد.

بر اساس نتایج تحقیقات انجام شده در فلسطین اشغالی در حال حاضر نسبت یهودیانی که از فلسطین اشغالی مهاجرت می‌کنند، ۲ از هزار است در حالی که شمار مهاجران به فلسطین اشغالی حداکثر به ۱ در هزار می‌رسد.

از نکات قابل توجه در آمار منتشر شده آن است که حدود نیمی از کسانی که مهاجرت از فلسطین اشغالی را به ادامه بقا در آن ترجیح دادند، متولدین این سرزمین بودند در حالی که نیمی دیگر یهودیان در خارج از آن به دنیا آمده بودند و در این میان ۶۴ درصد از اروپا، ۲۵ درصد از آمریکای شمالی و استرالیا و ۱۱ درصد هم از آسیا و آفریقا به این سرزمین اشغالی آماده بودند.

بر اساس آماری که اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی منتشر کرده است، از سال ۱۹۴۸ تا پایان سال ۲۰۱۵ بیش از ۷۲۰ هزار نفر از یهودیان ثبت شده در اسرائیل از فلسطین اشغالی خارج و دیگر به آن باز نگشته اند.

فرار و مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به دارندگان مدارک بالای دانشگاهی محدود نمی‌شود بلکه بسیاری اقشار دیگر را هم در بر گرفته است.

روزنامه هاآرتص در شماره سوم آوریل ۲۰۱۹ خود آورده بود ایرز کوماروفسکی آشپز معروفی که در فلسطین اشغالی و در منطقه الجلیل شهرت زیادی دارد هم به نیویورک نقل مکان کرده است.

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست، بزرگترین نگرانی که مراکز تصمیم گیری اسرائیل را به وحشت انداخته آن است که در سایه روند مهاجرت معکوس از یک سو و افزایش شمار فلسطینیان شمار جمعیت فلسطینیان و صهیونیست‌های مهاجر در سال ۲۰۲۰ با یکدیگر مساوی شود.

این نگرانی به حدی است که طی چند ماه اخیر چند سخنرانی در کنفرانس‌های معتبر اسرائیلی در این رابطه برگزار شده است. این در حالی است که ایان مدان رئیس بخش مالی و بودجه وزارت جذب مهاجر رژیم صهیونیستی خبر داد بودجه‌ای به مبلغ ۱۰۰ میلیون شیکل برای ترغیب مجدد دانشمندان یهودی برای بازگشت به فلسطین اشغالی به تصویب رسیده است.

درباره علت این فرار، رسانه‌های عبری زبان رژیم صهیونیستی دلایل مختلفی را ذکر می‌کنند.
از پرداختن به گرانی معیشت در فلسطین اشغالی نسبت به بقیه نقاط دنیا تا فراهم بودن فرصت‌های شغلی یا تحقیقاتی در دانشگاه‌های مختلف جهان و البته اعتراف به نقش مقاومت که اوضاع امنیتی وسیاسی رژیم صهیونیستی را به شدت متزلزل کرده است.

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست، عملیات گروه‌های مقاومت فلسطین و انتفاضه مردم فلسطین نقش مهمی را در رسیدن این تعداد از صهیونیست‌ها به تصمیم قطعی خروج از فلسطین داشته است به نحوی که می‌توان گفت صرفه نظر از توجیه‌های رژیم صهیونیستی اکثر مهاجران برای جستجوی امنیت از سرزمین فلسطین فرار کرده یا به تعبیری فراری داده شدند.

تحقیقات رسانه‌های عبری نشان می‌دهد اکثر افرادی که فرار از فلسطین اشغالی را به ماندن در آن ترجیح داده یا می‌دهند معتقدند زندگی شان در داخل فلسطین اشغالی در معرض خطر قرار دارد، این احساس در میان مهاجران ساکن شهرک‌های مهاجر پذیر رژیم صهیونیستی بیشتر است.

همچنین بسیاری از آن‌ها اعلام کرده اند هرگز احساس وابستگی به این خاک و سرزمین را به دست نیاورده اند. این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان فلسطینی یهودیان به امید زندگی در شرایط ایده آل و حتی سطحی بالاتر از آن به فلسطین اشغالی مهاجرت کردند، اکثر آن‌ها به دلایل منافع شخصی و نه مسائل ایدئولوژیک به فلسطین اشغالی آمدند تا شرایط معیشتی و اقتصادی خود را ارتقا ببخشند، اما وقتی با شرایط حاکم بر رژیم اسرائیل از جمله گرانی، ناامنی، نژادپرستی و الزامی بودن خدمت نظامی مواجه شدند تا در این شرایط متوجه شوند نه خبری از عسل هست و نه شیر پس در سایه عدم لغو تابعیت اصلی خود تصمیم گرفتند شرایط زندگی در کشور‌های خود را به توهم زندگی در بهشت یهودیان ترجیح دهند.

بهشتی که بیش از هر زمان دیگری صهیونیست‌ها به دروغ بودن آن اذعان پیدا کرده اند. امیلیا لیپلیش، استاد روانشناسی دانشگاه عبری قدس در کتاب جدید خود صدای فقر جدید در اسرائیل که با استناد به گفتگوهایش با شماری از زنان و مردان صهیونیست نوشته شده معتقد است امروز بسیاری از اسرائیلی‌ها خود را فقیرتر از گذشته می‌دانند.

در بخشی از این کتاب آمده است امروز جریان‌هایی در جامعه در حال شکل گیری است که می‌گویند ما فقط برای زنده ماندن به اسرائیل نیامده ایم بلکه می‌خواهیم زندگی کنیم، در حالی که هر روز تعداد بیشتری در اسرائیل احساس بدبختی می‌کنند.

روزنامه معاریو در شماره ۳۰ می‌سال جاری خود اعتراف می‌کند این روز‌ها تعداد بیشتری از کسانی که فرودگاه بن گوریون را ترک می‌کنند دیگر قصدی برای بازگشت به آن ندارند و تعداد بسیار کمی از آن‌ها مجددا این فرودگاه را به چشم خواهند دید.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

مهاجرت معکوس پاشنه آشیل ویرانی اسرائیل / خروج بدون بازگشت ۷۲۰ هزار مهاجر صهیونیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.