سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساندویچ رست بیف با سس قارچ + طرزتهیه

رست بیف نوعی غذای تهیه شده از گوشت بدون چربی گوساله است که در گروه غذا‌های بین المللی قرار دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچ های در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه رست بیف با سس قارچ:
گوشت گوساله بدون چربی ۱۵۰ گرم
پیاز خلال شده ۱ عدد بزرگ
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۱ حبه بزرگ
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه

 

طرز تهیه رست بیف با سس قارچ:

ابتدا گوشت را در ابعاد بزرگتر از خورشتی خرد کنید و با پیاز نازک خلال شده و سیر رنده شده و پودر موسیر و فلفل در قابلمه یا زودپز بریزید. توجه داشته باشید در این مرحله نمک به مواد اصلی اضافه نشود، زیرا باعث سفت شدن گوشت می‌شود. سپس ۲ لیوان آب روی مواد بریزید و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید و صبر کنید تا گوشت کاملا پخته شود. (این مرحله بستگی به گوشت و ظرف استفاده شده یعنی قابلمه یا زودپز حدود ۱ تا ۴ ساعت زمان می‌برد.)

بعد از پخته شدن گوشت‌ها را به صورت ریش ریش خرد کنید و نمک به آن اضافه کنید. درب ظرف را باز بگذارید و اجازه بدهید آب آن تمام شود و به خرد گوشت‌ها برود.

 

برای تهیه سس قارچ:

قارچ‌ها را با کره تفت بدهید سپس آرد را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود و سپس مخلوط را به قارچ‌ها اضافه کنید مقداری نمک و فلفل و آویشن در این مرحله به مواد اضافه کنید. سپس آنقدر مواد را هم بزنید تا قوام سس ایجاد شود.

داخل نان باگت یک لایه گوشت و یک لایه سس قارچ بریزید و طبق میل خود با خیارشور و کاهو و گوجه فرنگی و سس خردل و مایونز میل کنید.

منبع:بیتونه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.