سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

تلکه کردن کاربران در فضای مجازی به بهانه همسریابی/ پیدا کردن گزینه برای ازدواج به چه قیمت؟!

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: راه اندازان سایت‌های همسریابی مجوز رسمی برای فعالیت در فضای مجازی ندارند.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخابی درست، اما مسیری غلط، راهی که این روز‌ها بسیاری از ما ممکن است آن را به اشتباه انتخاب کنیم و در دامی بیفتیم که پایان آن منجر به زندگی با سرنوشت نامعلوم دچار شود؛ البته خودکرده را تدبیر نیست.

امروزه براساس آمار و ارقامی که از دفتر ازدواج و طلاق‌ها بیرون آمده با بالارفتن سن ازدواج نیز، آمار طلاق افزایش پیدا کرده و میل به ازدواج با سبک سنتی (شیوه درست) کمتر شده است و بیشتر مواقع می‌بینیم که تجرد زیستی در جامعه رواج پیدا کرده و فضای مجازی که باید نقش سرگرمی را ایفا کند، به محل کسب و کار برای دلالان عشق تبدیل شده است؛ دلالانی که گام اول کار خود را در فضای وب برداشته اند و امروزه با فراگیر شدن ابزار‌های ارتباط جمعی به دنیای شبکه‌های مجازی رسیده‌اند.

کافیست جستجویی کوتاه در فضای وب داشته باشید تا بتوانید نیمه گمشده خود را به سرعت پیدا کنید، اما به چه قیمتی؟!

سرهنگ تورج کاظمی با اشاره به فعالیت سایت‌های همسریابی و دوست‌یابی در فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت که ماموران پلیس فتا دائم در حال رصد فضای مجازی هستند و در صورت مشاهده این گونه موارد با متخلفان برخورد می‌کنند و تا کنون هم هیچ سایتی برای دریافت مجوز رسمی انجام فعالیت در قالب سایت همسریابی به پلیس فتا مراجعه نکرده است.


بیشتر بخوانید: مالک سایت همسریابی دستگیر شد/ اعتراف به اغفال بی‌شرمانه دختران جوان


او گفت: این سایت‌ها مجوز رسمی برای فعالیت ندارند و از طرفی بیشتر آن‌ها با هدف کلاهبرداری ایجاد شدند و با نظر مراجع قضایی اگر شاکی خصوصی درباره این پرونده به ما مراجعه کند، به موضوع رسیدگی خواهیم کرد.

به گفته رئیس پلیس فتا تهران بزرگ راه اندازان سایت‌های همسریابی با ترفند ایجاد فضایی برای پیدا کردن همسر برای کاربران با هدف کلاهبرداری اقدام به قرار دادن درگاه‌های جعلی در کانال‌های خود می‌کنند و کاربر در زمان عضویت به بهانه پیدا شدن گزینه مورد نظرش، با پرداخت مبلغی ناچیز به داخل کانال و سایت راه پیدا می‌کند، اما از طرفی دیگر افراد کنترل کننده این کانال‌ها با در اختیار داشتن رمز دوم و شماره کارت بانکی کاربران اقدام به کلاهبرداری و تخلیه حساب بانکی افراد می‌کنند.

گفتنی است که در فضای مجازی برخی از کانال‌ها و سایت‌هایی با هدف همسریابی ایجاد شدند و به بهانه‎های مختلف اقدام به تلکه کردن کاربران می‌کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۱۴:۴۱ ۲۸ تير ۱۳۹۸
سه میلیون منو اینجوری دزدیدن
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۷ تير ۱۳۹۸
در امریکای شمالی و اروپا میلیارد دلار پول بخاطر پیدا کردن شوهر .خانم ها از دست داده اند .مقصر رسانه های داخلی است که اطلاع رسانی نمیکنند و برنامه ای در مورد اشخاصی که همه چیزشون را با اعتماد به این سایت ها از دست داده اند را به تصویر نمیکشند