وی افزود: افراد مبتلا به تب کریمه کنگو در شهرستانهای زاهدان، بمپور، سرباز و نیمروز بودهاند و طبق بررسیهای صورت گرفته از سوی کارشناسان مربوطه علت ابتلای این افراد به تب کریمه کنگو کشتار غیرمجاز دام خارج از کشتارگاه و تماس با خون دام در هنگام ذبح بوده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: عدهای دیگر از افراد مبتلا نیز به دلیل استفاده از گوشتهای مراکز غیر معتبر دچار این بیماری شده اند و هیچکدام از موارد ذکر شده به دلیل گزش کنه به این بیماری مبتلا نشدهاند.
حسینی توصیه کرد: مردم فرآوردههای گوشتی خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و دامداران نیز اگر دامی را میخواهند وارد مجموعه دامداری خود کنند حتما با مجوز دامپزشکی باشد که دام با نظارت عاری از کنه و انگلهای خارجی عاری باشند.
وی عنوان کرد: افراد دامدار نیز با مشاهده کنه و انگل خارجی در دامداری و یا دام سریعا با کارشناسان دامپزشکی تماس گرفته که با سم پاشی در دامداریها علیه این انگلها اقدام کنند.
حسینی در پایان گفت: فاصله ابتلا فرد به بیماری تا شروع به درمان برای کنترل آن بسیار مهم است و توصیه میشود افرادی که به طور مستقیم با دام در تماس هستند اگر احساس تب، سردرد، کوفتگی بدن و تعریق را در خود مشاهده کردند سریعا به پزشک مراجعه کرده و حتما تماس با دام را به وی اعلام کند که در روند درمان فرد بسیار مهم است آغاز شود چرا که در غیر این صورت با گذشت زمان درمان بینتیجه شده و منجر به مرگ فرد مبتلا خواهد شد.
انتهای پیام/ع