شاید شما هم به تازگی به گروهی اضافه یا اصطلاحا «اد» شدهاید و چنین حرفهایی را دیده و شنیدهاید، اما تا جایی که کارشناسان کسبوکار در فضای مجازی میگویند هیچکدام از این کارها برای کلکل انجام نمیشود بلکه گرفتن عضو یا همان «ممبر» و بعد فروش این اعضا به کانالها و صفحههای مختلف یکی از کسبوکارهای رایج در فضای تلگرام است.
این اتفاق بعد از افشای درآمدهای سرسام آور کانالهایی که با تبلیغات در کانالهای چند ده هزار نفری شان به دست میآوردند شدت بیشتری گرفت. به این شکل که بعضی از کسانی که کانال یا صفحهای راه انداختهاند، اما تعداد اعضای بالایی ندارند و میخواهند ره صدساله را یکشبه طی کنند، سراغ کسانی میروند که در ازای بالابردن اعضای کانال آنها پول دریافت میکنند.
در این روش در ازای مبلغ معینی به شما تعهد میدهند که تعداد کاربران کانالتان را به صورت تضمینی بالا میبرند، اما درخصوص اینکه بمانند یا بروند، هیچگونه تضمینی وجود ندارد و همه چیز به آن بستگی دارد که خود شما تا چه حد محتوای جذاب به آنها ارائه دهید.
کسانی که اینکاره هستند، در کمترین حالت به ازای یکهزار عضو ١٠٠هزار تومان دریافت میکنند و اگر تیغشان خیلی ببرد، به ازای هر یکهزار بازدید ٣٠٠هزار تومان پول میگیرند. آنها این اعضا را از کجا میآورند؟ بله، از راه تشویق دیگران به اضافهکردن عضو به یکی از صدها کانالی که بهعنوان بانک اعضایشان شناخته میشود.
آنها یک نام کاربری را که فقط یکبار به یکی از کانالهای آنها آمده و بعد حتی به سرعت خارج شده است، میتوانند بارها به کانالهای مختلف اضافه کنند، حتی نام کاربریهایی که توسط صاحبشان حذف شده باشند، هم امکان دستبهدستشدن دارند، چون چیزی که این دلالان عضو مجازی تعهد میکنند، فقط بالارفتن عددی است که نشاندهنده تعداد اعضای کانال شماست و نه بالارفتن بازدید یا داشتن اعضای واقعی!
منبع: خراسان
انتهای پیام/