سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای وزیر دفاع فرانسه: ما در لیبی مشارکت نظامی نداریم

­فلورانس پارلی، در حالی که ۴ موشک فرانسوی در دست نیرو‌های خلیفه حفتر، کشف شده، اعلام کرد با اینکه این موشک‌ها متعلق به فرانسه است، اما کشورش در بحران لیبی مشارکت نظامی ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری رویترز، فلورانس پارلی، وزیر دفاع فرانسه روز یکشنبه در حالی که ۴ موشک فرانسوی در دست نیرو‌های خلیفه حفتر کشف شده است، اعلام کرد کشورش در بحران لیبی مشارکت نظامی ندارد.

وزیر دفاع فرانسه در حالی این مطلب را عنوان کرد که کشف این موشک‌ها گمانه زنی‌هایی را درباره راهبرد فرانسه در لیبی مطرح کرده است.

فرانسه روز چهارشنبه اذعان کرد موشک‌های آمریکایی جاولین که دولت وفاق ملی لیبی در یک اردوگاه جنگجویان طرفدار حفتر در جنوب غرب طرابلس، پایتخت لیبی کشف کرده است، به نیرو‌های مسلح این کشور تعلق داشته است.

فرانسه همچنین اعلام کرد این مهمات غیر قابل استفاده‌ بوده است و موضوع هیچ گونه فروش یا نقض تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل متحد قرار نمی‌گیرد.

فلورانس پارلی روز جمعه در مصاحبه با فرانس انفو تصریح کرد واحد فرانسوی که موشک‌ها به آن تعلق داشت، برای ماموریت اطلاعاتی درباره گروه داعش در خاک لیبی حضور داشته است.

وزیر دفاع فرانسه در مصاحبه با نشریه لو پاریزین نیز اعلام کرد داعش از اوضاع هرج و مرج حاکم بر لیبی بهره برداری می‌کند.

فلورانس پارلی اعلام کرد: «فرانسه به لحاظ نظامی مشارکتی ندارد. در عوض، در زمینه دیپلماتیک بسیار فعال است. ممکن است فرانسه نیرو‌هایی در لیبی داشته باشد که هدف آن‌ها به دست آوردن اطلاعات باشد. من نمی‌خواهم در این باره صحبت کنم. ما به لحاظ نظامی مشارکتی نداریم.»

وزیر دفاع فرانسه در پاسخ به سوالی درباره تصریح به ماهیت ماموریت‌های نظامی فرانسه در لیبی گفت: «این‌ها عملیاتی است که باید محرمانه بماند. من در این زمینه بیشتر صحبت نخواهم کرد.»

دولت وفاق ملی فائز السراج، نخست وزیر لیبی که تنها ارگان اجرایی است که جامعه جهانی آن را از سال ۲۰۱۵ به رسمیت شناخته است، مقامات فرانسوی را به دو دوزه بازی در لیبی و نزدیکی به خلیفه حفتر متهم می‌کند. فرانسه حفتر را که در آغاز ماه آوریل به حمله نظامی به طرابس، پایتخت لیبی و مقر دولت وفاق ملی دست زده است، متحدی قوی در مبارزه با تروریسم تلقی می‌کند.

بی ثباتی در لیبی به دنبال سقوط معمر قذافی، دیکتاتور لیبی در سال ۲۰۱۱ گسترش فعالیت تکفیری‌ها در این کشور را گسترش داد که بعد از سوریه و عراق این کشور را به لنگرگاه گروه داعش تبدیل کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.