این رستوران در ۱۸ کیلومتری مسجد شجره در مسیر مکه واقع شده و غذای زائران که به مقصد مکه حرکت میکنند در این مجموعه بین راهی که توسط سازمان حج و زیارت راه اندازی شده؛ آماده و بسته بندی و در اختیار کاروانها قرار میگیرد.
این رستوران در جریان حرکت نخستین کاروان زائران به مقصد مکه مکرمه ۲ هزار وعده غذای گرم را آماده و بسته بندی کرد و در اختیار کاروانهای اعزامی قرار داد.
رشیدیان طی بازدید از بخشهای مختلف این رستوران از نگهداری موارد اولیه تا، طبخ و بسته بندی وعدههای غذایی و امکانات و تجهیزات این مجموعه بازدید کرد.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای پرسنل این مجموعه بر اعمال حساسیت و دقت لازم در پخت غذاهای زائران با نهایت رعایت بهداشت با توجه به دمای بالای هوا تاکید کرد.
انتهای پیام/