حرکت کنید: اینطور ثابت شده که ورزش بهترین راه برای ساخت خون غنی از اکسیژن است. ورزش علاوه بر این، منجر به پمپاژ بهتر خون توسط قلب میشود.
تنفس عمیق داشته باشید: با کشیدن نفس عمیق اکسیژن وارد ریه شده و به طور مستقیم وارد خون میشود.
حبوبات را بیشتر بخورید: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر منجر به کاهش کلسترول ال دی ال و کاهش تری گلیسیرید خون میشود.
به اندازه کافی آهن مصرف کنید: آهن در مولکولهای هموگلوبین وجود دارد، در نتیجه برای تولید خون سالم و غنی ضروری است. بیشتر زنان قبل از یائسگی با کمبود آهن مواجهند و شاید نیاز باشد که از مکمل استفاده کنند. از آن جا که مصرف بیش از حد قرص آهن میتواند خطرناک باشد، قبل از مصرف مکمل آزمایش انجام دهید. برخی منابع غذایی آهن شامل عدس، لوبیا، آلو، سبزیجات، گوشت قرمز و... است.
ویتامین ب مصرف کنید: این گروه از ویتامینها از جمله ب ۱۲، ب ۶ و فولات برای کاهش میزان هوموسیستئین خون لازم است. میزان بالای هوموسیستئین با انسداد سرخرگها و بیماری قلبی ارتباط داده شده است؛ بنابراین کنترل آن حیاتی است.
سبزیجات بخورید: کلروفیل یا سبزینه، ماده مغذی گیاهی است که رنگ سبز را به گیاهان میدهد و شباهت زیادی به مولکولهای هموگلوبین دارد. آهن منابع گیاهی به تقویت خون کمک میکند.
ادویه مصرف کنید: فلفل قرمز با تحریک فعالیت قلبی عروقی و کاهش دادن فشار خون، روند تصفیه خون را سرعت میبخشد. برای تقویت سیستم قلبی عروقی، فلفل قرمز را به غذا اضافه کنید.
آلوئه ورا بخورید: سال هاست که از این گیاه برای تقویت خون استفاده میشود. این گیاه خاصیت ضدالتهابی دارد غنی از اسیدهای آمینه، آنزیم، کلروفیل، ویتامین و مواد معدنی است.
از محصولات بهداشتی طبیعی استفاده کنید: لوسیون، کرمها و لوازم آرایشی به طور مستقیم از طریق پوست جذب خون میشود. اگر محصولاتی که استفاده میکنید حاوی مواد سمی باشد این مواد به طور مستقیم وارد خون میشود.
از مواد خوش بو کننده هوا استفاده نکنید: این محصولات سرشار از مواد مضر است که از طریق تنفس به خون و ریه راه پیدا میکند و با قرار گرفتن روی پوست به طور مستقیم وارد خون میشود. این مواد خوش بو کننده حاوی مواد سرطان زاست و استفاده از آن عملکرد هورمونها را مختل میکند.
مواد غذایی قلیایی بخورید: به طور طبیعی PH خون ۷.۳۶۵ است، اما برنامه غذایی به وجود آورنده اسید میتواند باعث تغییر اسیدیته خون شود. مصرف قند، نوشابه، گوشت و مواد غذایی فرآوری شده را کاهش دهید و برنامه غذایی قلیایی اتخاذ کنید. مواد غذایی قلیایی شامل تمامی سبزیجات، آووکادو، نارگیل، لیموترش، گریپ فروت، عدس، لوبیا، سویا، مغز میوه و تخمهها مانند بادام، تخمه کدو حلوایی، کنجد و... است.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/