علی حسن خلیل در گفتگویی ویژه با این شبکه درباره تحریمها علیه حزبالله لبنان و تاثیر آن بر اقتصاد این کشور گفت: «این مسئله به همه لبنانیها مربوط میشود. درست است که نام آن تحریم علیه حزب الله است، اما تاثیر آن بر اوضاع اقتصادی و مالی کشور، بسیار گستردهتر و جامعتر است. در دیدار با همه هیئتهای اعزامی دیگر کشورها به لبنان، این موضع خود را اعلام کرده ایم و عقیده دارم ادامه دادن این تحریمها و افزایش دامنه آن هیچ منفعتی نداشته باشد. لبنان و بانکهای آن به همه تعهدات بین المللی پایبند هستند و هیچ دلیلی برای تشدید تحریمها وجود ندارد».
وزیر دارایی لبنان در ادامه درباره خطراتی که اقتصاد لبنان را تهدید میکند و گزارشهایی که لبنان را کشوری ورشکسته میدانند، گفت: «من تاکید میکنم که لبنان ورشکسته نیست و سازوکارهایی برای مدیریت اوضاع اقتصادی و مادی از طریق همکاری بین بانک مرکزی و وزارت دارایی وجود دارد که تضمین میکند ما میتوانیم ایستاگی کنیم و به کار خود ادامه دهیم».
وی افزود: «البته وقتی از اطمینان خود به ایستادگی سخن میگویم، قصد ندارم وجود بحران اقتصادی واقعی را مخفی کنم. امروز اوضاع اقتصادی کشور بسیار سخت است و کسری بودجه شدیدی وجود دارد، اما به سمت فروپاشی پیش نمیرویم».
تحریمهای آمریکا علیه حزبالله شامل دو نماینده لبنانی به نامهای «امین شری» و «محمد حسن رعد» و نیز «وفیق صفا»، مسئول یگان ارتباطات و هماهنگی امنیتی در حزبالله لبنان که یکی از مسئولان بلندپایه این جنبش طی سالهای گذشته بوده، نیز شده است.
انتهای پیام/