وی گفت: در هر صورت، به نظر ما ادغام بنا بر دلایلی به مصلحت کشور نیست و با اقتضائات امنیتی منافات دارد.
رئیس شورای سیاسی نجباء افزود: اولین دلیل این است که حشد شعبی با فتوای مرجعیت دینی و عقیده و ایمان رزمندگان تشکیل شد ولذا باید از این عقیده محافظت کرد عقیدهای که وحشتناکترین گروه تروریستی در کره زمین را که از طرف استکبار جهانی پشتیبانی میشد شکست داد.
الاسدی دوم دلیل منافات داشتن این ادغام را این دانست که سازمان نظامی کشور نیاز به تغییراتی دارد. از آن جمله اخراج بقایای رژیم بعثی ـ صدامی است که بهدنبال بازگرداندن کشور به دوره سابق هستند. نمونهاش خیانت یکی از افسران ارتش عراق بود که اخیرا توسط گروههای مقاومت کشف شد. با وجود این خیانتکاران، نمیتوانیم مجاهدان را در امنیت کامل فرض کنیم.
وی همچنین با تأکید مجدد بر اینکه "ادغام حشدشعبی با ارتش عراق در دستور نخستوزیر مطرح نشده است" گفت: رسانههای خارجی با چنین القائاتی در صدد غبارآلود کردن فضا برای افکار عمومی هستند تا اهداف دشمنان عراق و حشد شعبی را محقق کنند.
عضو ارشد مقاومت اسلامی نجباء در عین حال فرمان عادل عبدالمهدی را واجد برخی مزایا برای حشد شعبی دانست و گفت: حفاظت از حقوق رزمندگان و شهدا و مجروحان حشد شعبی همانند سایر ارگانهای امنیتی کشور، منظم کردن فعالیتهای نظامی بسیج مردمی از لحاظ آموزش و تجهیزات، همچنین اخراج عناصر ناسالمی که از این عنوان مقدس سوءاستفاده میکنند، جزو نکات مثبت این دستور است.
علی الاسدی در پایان یادآور شد: البته ابو مهدی المهندس، جانشین فرماندهی بسیج مردمی عراق تقریبا یکسال پیش همین دستورات را صادر کرد و تا کنون به آنها عمل شده است.
انتهای پیام/