سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواسته‌های مسئولان استانی از مسئولان کشور/ و ضعیت بحران اموزشی خراسان جنوبی را دریابید

افزایش هوشمند سازی مدارس و کمبود تجهیزات مدارس و فضای اموزشی از مهم ترین خواسته های مسئولان استانی در حوزه آموزش استان بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، واقعی مدیرکل آموزش و پرورش  در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی گفت:  ۱۷۰ هزار دانش اموز در ۲ هزار و ۷۴۹ آموزشگاه  در خراسان جنوبی مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه  به دلیل پراکندگی مدارس امکان سرویس دهی وجود ندارد  افزود : در این صورت مجبور هستیم برای برخی مدارس در مناطق مختلف که تعداد دانش آموزان شان کم هستند ، نیروهای فرهنگی به این مناطق فرستاده شوند.

واقعی گفت: مطالبات فرهنگیان ۱۰۵ میلیارد تومان و تجهیزات مدارس ۱۷۰ میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه شرایط سیستم معیوب موجب سرخوردگی و مهاجرت نخبگان از خراسان‌جنوبی می‌شود، تبیین کرد: در کشور با مهاجرت نخبگان از مناطق کم برخوردار و کشور به خارج

وی با تأکید بر اینکه برای نگهداشت جمعیت در چهار شهرستان مرزی باید نیروی انسانی را افزایش دهیم، تبیین کرد: باید خراسان‌جنوبی به لحاظ اعتبارات آموزش و پرورش جزو چهار استان‌ محروم مانند کرمان و سیستان‌وبلوچستان باشد.

واقعی با اشاره به کمبود معلم در خراسان جنوبی  گفت: خواستار تخصیص سهمیه دانشجویی مدنظر برای دانشگاه فرهنگیان برای استخدام معلم هستیم.

مدیر کل اموزش و پرورش اظهار کرد: می‌توان از سهمیه حق‌التدریس آزاد یا افزایش خرید آموزشی کمبود نیروهای فرهنگی در استان جبران شود.

همچنین عسکری معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش نیز در جلسه جمع بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی بیان کرد: وزارت باید برای تحقق منویات رهبری و سند تحول آموزش و پرورش ابزاری مانند اعتبار و اختیار را مبنای نظر داشته باشد.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مجموع املاک مدارس خراسان جنوبی دو هزار و ۲۱۸ ملک را شامل می‌شود.

عسکری اظهار کرد: وزارت باید برای تحقق منویات رهبری و سند تحول آموزش و پرورش ابزاری مانند اعتبار و اختیار را مبنای نظر داشته باشد.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مجموع املاک مدارس خراسان جنوبی ۲هزار و ۲۱۸ ملک را شامل می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هزار و ۷۰ ملک آموزش و پرورش در خراسان جنوبی فاقد سند ثبتی هستند، افزود: همچنین ۴۰۵ متر از املاک دارای دفترچه هستند.

وی بیان کرد: اگر بودجه و اعتبارات در اختیار باشد برای سند دار کردن املاک و ایجاد درآمد پایدار از آن‌ها تمرکز خاصی خواهیم داشت.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نمایندگان خراسان جنوبی افراد منسجم بوده که این امر در پیشرفت استان و رفع نابسامانی‌ها به خصوص در امر آموزش و پرورش کمک شایسته‌ای می‌کند.

انتهای پیام / ط ا

کمبود فضای آموزشی در خراسان جنوبی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.