سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از خواص بی نظیر چای دارچین چه می دانید؟

دارچین با طعمی تند و عطری خوشایند می‌تواند در درست کردن یک چای خوشمزه به مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دارچین با طعمی تند و عطری خوشایند می‌تواند در درست کردن یک چای خوشمزه به مورد استفاده قرار گیرد. دارچین دارای طبع گرم و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان، کلسیم، آهن، منگنز و فیبر است.
خواص چای دارچین
دارچین با طعمی تند و عطری خوشایند می‌تواند در درست کردن یک چای خوشمزه به مورد استفاده قرار گیرد. دارچین دارای طبع گرم و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان، کلسیم، آهن، منگنز و فیبر است که هرکدام نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها دارند؛ بنابراین می‌توان از این نوشیدنی با عنوان اکسیر سلامتی یاد کرد.

ارزش غذایی دارچین

۱۰ گرم دارچین حاوی:

۲۴.۷ کیلوکالری انرژی

۰.۱۲ گرم چربی

۸.۰۶ گرم کربوهیدرات

۰.۴ گرم پروتئین می‌باشد.

کاهش کلسترول، قند و چربی

بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی‌های خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد. همچنین احتمال ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهد.

کاهش فشار‌های عصبی و بهبود عملکرد ذهن

چای دارجین تسکین دهنده و از بین برنده فشار‌های عصبی، آرام‌کننده و نشاط‌بخش است. همچنین خستگی و سر درد‌های ناشی از مشغله کاری را از بین میبرد. پارکینسون و آلزایمر دو بیماری عصبی هستند. مصرف دارچین برای درمان و کاهش روند رشد این بیماری‌ها مؤثر هست. دارچین باعث تقویت حافظه و تمرکز شده و کارایی مغز را افزایش می‌دهد.

رفع خستگی و درد‌های عضلانی

چای دارچین باعث گشوده شدن رگ‌ها و بهبود گردش خون شده در نتیجه خستگی را رفع میکند، درد‌های عضلانی را کاهش می‌دهد و از ابتلا به روماتیسم پیشگیری می‌کند.

مقابله عفونت‌های باکتریایی و قارچی

می‌توان گفت چای دارچین اثری مشابه پنی‌سیلین و آنتی‌بیوتیک را داراست و تب را پایین می‌آورد. سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت‌های باکتریایی و قارچی کمک کند. افزودن دارچین به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می‌بخشد و در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می‌باشد.

دوست معده و روده

چای دارچین دوست معده است و در روده‌ها مانع از تشکیل نیتروز امین میشود و سیستم روده‌ای را تقویت میکند.

بهبود بیماری ام اس

دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از دارو‌های گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.

درمان درد‌های قاعدگی

چای دارچین درد‌های قاعدگی را تسکین می‌دهد، باعث کاهش خونریزی دوران قاعدگی شده و در درمان فیبرم‌های رحمی مؤثر است.

افزایش باروری

دارچین یک از گیاهان دارویی مفید برای درمان اختلالات نعوذ و کاهش میل جنسی در مردان می‌باشد و می‌تواند ناباروری در مردان را هم درمان کند. همچنین حاوی مواد مغذی به نام سینامالدئید است که با افزایش سطح پروژسترون و کاهش میزان تستوسترون در زنان به افزایش باروری کمک می‌کنند.

لاغری و کاهش وزن

نوشیدن چای دارچین صبح و عصر می‌تواند باعث کاهش وزن و لاغری شود و علاوه بر آن به کاهش چربی شکم هم کمک می‌کند. دارچین را می‌توانید به چای سبز نیز اضافه کرده و از خواص آن برای لاغری بهره‌مند شوید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید آن را با پودر زنجبیل نیز میل کنید.

نحوه‌ی تهیه چای دارچین

به یک لیوان آب در حال جوشیدن یک عدد چوب دارچین افزوده کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه در شعله ملایم و ظرف در بسته بجوشد پس از ولرم شدن می‌توانید مقداری عسل و چن قطره لیمو هم به آن اضافه کرده و میل کنید.

• مصرف بیش از حد دارچین نیز می‌تواند عوارضی داشته باشد. به عوان مثال دارچین دارای ماده‌ای به نام کومارید است که مصرف بیش از حد آن می‌تواند به کبد آسیب بزند بنابراین توصیه می‌شود روزانه بیشتر از یک فنجان چای دارچین استفاده نکنید.

منبع : زندگی آنلاین

انتهای پیام/

چای دارچین؛ نوشدارویی برای سلامتی

برچسب ها: طب سنتی ، اخبار سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.