رئیس مرکز امور اجتماعی منابع آب و انرژی وزارت نیرو ادامه داد: خروجی گفتگوهای امروز پیشنویس نوعی همکاری و تعامل بین وزارت نیرو و دولت در حوزه آب و برق و سمنها خواهد بود.
بیشتر بخوانید: بهره برداری از پروژههای آبرسانی در ۴۳ روستا تا پایان امسال
فاضلی ادامه داد: برگزاری این نشست، نقطه امیدی فراهم کند تا رو به سوی آیندهای پایدارتر برای منابع آب و انرژی گام برداریم.
در ادامه این نشست، ژیلا مهدی آقایی مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: موفقیت سمنها نیازمند داشتن استقلال از دستگاههای دولتی و سیاسی است.
آقایی اظهار کرد: سابقه ارتباط سازمان حفاظت محیط زیست با سمنها به سال ۱۳۵۰ برمیگردد و تعداد سمنها در این زمینه از سال ۱۳۷۷ به بعد رشد قابل توجهی داشته تا جایی که طبق آخرین آمار موجود اکنون به ۹۷۰ سمن محیط زیستی رسیده است.
وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست اعتقاد دارد سمنها پل ارتباطی بین دولت و مردم بهعنوان عناصر اصلی جامعه به شمار میآیند.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: در حوزه تعاملات دولت با سمنهای محیط زیستی یکسری آسیبها وجود دارد و سمنها آنطور که باید از حمایتهای دولت برخوردار نبوده و قوانین موجود نقش حمایتی درستی را در قبال فعالیتهای آنان ایفا نمیکند.
وی با اشاره به اینکه موفقیت سمنها نیازمند داشتن استقلال از دستگاههای دولتی و سیاسی است، افزود: دور شدن سمنها از قالبها و پیش فرضهای سیاسی و امنیتی و به رسمیت شناختن استقلال و حق مطالبهگری آنها، لازمه بها دادن به سمنهاست.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در پایان تصریح کرد: علمی شدن فعالیتها، داشتن پشتوانه حقوقی و در عین حال احترام به مقررات پروتکلها، رازداری سازمانی، مطالبهگری منطقی و دوری از پوپولیسمهای محیط زیستی، داشتن شفافیت مالی و از همه مهمتر استقلال و عدم وابستگی به دولت، موفقیت سمنها را تضمین خواهد کرد.
انتهای پیام/