عباس آذرپیکان اظهار داشت: چابهار مسیری ایمن و کوتاه برای دسترسی به کشورهای آسیای میانه است و پس از تکمیل زیرساختها و تکمیل فاز نخست، تقاضای روزافزونی از طرف سرمایه گذاران برای واگذاری اراضی پشتیبانی این بندر وجود دارد.
وی افزود: بهار سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر چابهار آغاز و با تکمیل عملیات اجرایی تاسیسات زیربنایی شاهد توسعه این بندر راهبردی خواهیم بود.
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی ساخت شبکه معابر و تاسیسات زیربنایی اراضی پشتیبانی بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد و افزود: با توجه به این مهم برای ارائه تسهیلات لازم به منظور دسترسی، خدمات رسانی بهینه و بهرهوری حداکثری از این اراضی پس از تهیه طرح ساماندهی و منطقه بندی اراضی و طراحی شبکه معابر و تاسیسات زیربنایی در نیمه دوم سال گذشته تیر امسال عملیات اجرایی فاز نخست این طرح آغاز شد.
وی با بیان اینکه فاز نخست شامل زونهای نفتی، فله معدنی و فله خشک است خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی طرح شامل ساخت حدود ۲۸ کیلومتر مسیرها و راههای دسترسی، اجرای ۹۵ کیلومتر لولهگذاری جمعآوری آبهای سطحی، آتشنشانی و آبیاری، اجرای ۱۸۵ کیلومتر سیم و کابل برای برق، مخابرات، اینترنت و اعلان خطر است.
آذرپیکان تصریح کرد: با اجرای مسیرها و راههای دسترسی این پروژه علاوه بر ساماندهی اراضی پشتیبانی، ترافیک عبوری وسائط نقلیه از اسکله شهید بهشتی چابهار نیز تسهیل میشود چراکه متناسب با افزایش فعالیتهای آتی این بندر راهبردی در سالهای آینده طراحی شده است.
وی مدت اجرای فاز نخست این پروژه را ۳۰ ماه اعلام کرد و گفت: اجرای فازهای سه گانه این طرح علاوه بر ایجاد درآمدهای پایدار برای مجتمع بندری و اشتغال، میتواند در رونق اقتصادی سیستان و بلوچستان تاثیر بسزایی داشته باشد.
انتهای پیام/ع