خداداد غریب پور رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: براساس این تفاهمنامه با استفاده از توان شرکتهای فولادی داخلی در قالب یک کنسرسیوم ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در منطقه ویژه خلیج فارس ایجاد خواهد شد.
غریب پور پس از امضا این تفاهمنامه که با حضور استاندار هرمزگان و مدیران عامل شرکتهای ملی فولاد ایران، فولاد مبارکه، گل گهر، منطقه خلیج فارس، مادکوش، صبا فولاد خلیج فارس و کاوه جنوب برگزار شد، گفت: در ساختار این تفاهمنامه اموری همچون سرمایهگذاری در بخش تامین آب، انرژی، بندر و نوع سرمایه گذاریها تعیین شد.
بیشتر بخوانید: صادرات سنگ می تواند جایگزین درآمدهای نفتی شود/ در صنعت سنگ خودکفا هستیم
وی با تاکید بر اینکه در اجرای طرح جامع فولاد در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس از تجربه شرکتهای سرمایه گذار در منطقه خلیج فارس استفاده شده است، گفت: با اجرای این طرح علاوه بر افزایش ظرفیت فولاد کشور تا ۱۰ میلیون تن در سال برای ۱۰ هزار نفر نیز اشتغال آفرینی خواهد شد.
غریپ پور میزان سرمایهگذاری در این طرح را ۵ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: این منابع از محل منابع شرکتهای فولادی و همچنین فروش اوراق مشارکت منابع بانکها و در صورت نیاز از منابع صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد.
وی مدت اجرای این طرح را ۵ سال مطرح کرد و افزود: نزدیکی به آبهای بین المللی، وجود معادن آهن در منطقه و وجود زیرساختهایی نظیر بندر و امکان صادرات و واردات از مزیتهای منطقه اقتصادی خلیج فارس است که اجرای طرحهای فولادی در این منطقه را توجیه پذیر ساخته است.
انتهای پیام/