سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۲۸ پناهجو در مرز مکزیک و آمریکا بازداشت شدند

در پی توافق واشنگتن و مکزیکوسیتی برای برخورد شدید با مهاجرانی که از مرز مکزیک وارد خاک آمریکا می‌شوند، صد‌ها پناهجوی دیگر بازداشت شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپونیک، مقامات دولت مکزیک اعلام کردند نیرو‌های نظامی این کشور روز دوشنبه ۲۲۸ مهاجر را که قصد ورود به خاک آمریکا داشتند، بازداشت کردند.

بنا بر بیانیه وزارت امنیت مکزیک، این مهاجران با پنهان‌شدن در کامیونی قصد خروج از خاک مکزیک داشتند و بیشتر از کشور‌های آمریکایی مرکزی مانند گواتمالا، هندوراس، و السالوادور بودند.

از اکتبر گذشته شمار مهاجران و پناهجویانی که از خاک مکزیک برای رفتن به آمریکا استفاده می‌کنند به شدت افزایش یافته و همین مسئله تنش‌هایی میان آمریکا و همسایه جنوبی اش به وجود آورده است.

ماه گذشته آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک، به علت تهدید تحریم‌های تجاری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، قبول کرد که سیاست مهاجرت کشورش را به منظور جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا تشدید کند. دولت مکزیک در همین راستا بیش از بیست و یک هزار نیروی امنیتی در مرز‌های خود مستقر کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.