به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،معاون مدیر کل دفتر نظارت بر ترانزیت
گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز در آئین
نخستین میز لجستیک ایران در منطقه آزاد ماگو گفت: میانگین زمان اعلام وصول در گذشته (بااحتساب طی مسافت) ۴۵ روز بوده که بعد از اجرای
سامانه هوشمند ترانزیت به ۴ روز کاهش یافته است
مصطفی آیتی در نخستین میز ملی لجستیک ایران در منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه ۱۴۰ گمرکات در سطح کشور فعالیت میکنند گفت:این ۱۰ برابر اقتصادهای بزرگ دنیاست و بار کاری زیادی را در این نهاد ایجاد میکند.
وی افزود: با الکترونیکی شدن صدور بیمه نامهها در گمرک یک لینک بیمه در سامانه جامع گمرکی تعریف و از طریق سامانه جامع گمرکی به صورت هوشمند اعتباری بر مبنای تضامین واقعی شرکتهای بیمه در سامانه الکترونیکی گمرک ایجاد شد که در ازای صدور هر بیمه نامه از میزان تضامین بیمهای به صورت هوشمند کاسته میشود..
وی با اشاره به اینکه در این سامانه زمان ورود و خروج یک کامیون مشخص بوده و مدت زمان حضور یک کامیون در سامانه جامع قابل مشاهده است گفت: در حال حاضر گمرک جز لاینفک لجستیک به ویژه لجستیک خارجی در دنیاست و باید زمینه بهرهبرداری روزافزون از ظرفیت این بخش در توسعه لجستیک و خدمات فراهم شود.
وی مشکلات گمرک در اقتصاد ایران اضافه کرد: درگیری با ۴۵ نوع قانون، حضور در ۱۵ کنوانسیون بینالمللی، کار کردن در کنار ۲۰ سازمان همجوار، اجرای ۱۲ رویه گمرکی، دریافت ۳۳ نوع عوارض، دریافت مجوز از ۲۲ سازمان از جمله این مشکلات است.
معاون مدیرکل دفتر نظارت بر ترانزیت گمرک جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: کشورما به لحاظ قرار گرفتن در یک موقعیت جغرافیایی استراتژیک و برخورداری از مزیتهای لجستیکی فراوان، بهطور بالقوه بهعنوان یک کشور تجاری- لجستیکی شناخته میشود و بهبود فعالیتها و خدمات لجستیکی و دارا بودن زیرساختهای توسعهیافته در این حوزه، ضرورتی انکارناپذیر برای افزایش توان رقابتپذیری و توسعه تجارت کشور محسوب میشود.
نخستین میز ملی لجستیک ایران با حضور فعالان این بخش در کشور به مدت ۲ روز در منطقه آزاد ماکو برگزار میشود.
انتهای پیام/م
ماکو میزبان،میز ملی لجستیک ایران