رئیس قوه قضاییه ادامه داد: این تمدن بعد از هجرت پیامبر از مکه به مدینه، دومین تمدنی است که برکات بسیاری برای بشریت به همراه داشته و باید به ابعاد مختلف آن که از مهمترین آنها گرایش به معنویت، دین، تمدن دینی و ایستادگی مقابل دشمنان بوده است، به دقت پرداخته شود.
آیت الله رئیسی، روحیه ظلم ستیزی در ایران را محصول آموزههای حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) و امامزادگان بزرگوار به ویژه حضرت فاطمه معصومه (س) دانست و ابراز امیدواری کرد که همه مردم با استفاده از ظرفیتهای معنوی این ایام، به کرامت هر چه بیشتر با توسل به قرآن و اهل بیت (ع) دست یابند.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به گام دوم مقابلهای ایران در راستای کاهش تعهدات برجامی که روز گذشته برداشته شد، اظهار کرد: همه دنیا در خصوص برجام، شاهد عمل ایران به تعهدات خود و نقض پیمان و بی عملی آمریکا و اروپا بوده اند و امروز نیز تصمیم جمهوری اسلامی به کاهش تعهدات برجامی و افزایش غنی سازی اورانیوم، یک تصمیم ملی، اجماعی و مورد توافق مسئولان و مردم است.
آیت الله رئیسی با تاکید بر ضرورت توجه به خواست مردم برای عمل عزتمندانه به تعهدات، خاطرنشان کرد: همگی با تاسی از فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری که همواره سیاستها و هدایتهایشان باعث سربلندی کشور بوده است، تصمیم دولت جمهوری اسلامی برای کاهش تعهدات برجامی را امری ملی و اجماعی میدانیم و معتقدیم این روند تا زمانی که اروپا به تعهدات خود عمل کند باید ادامه یابد.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام نیروی دریایی انگلستان به نیابت از آمریکا در توقیف نفتکش ایرانی در جبل الطارق، این امر را نقض همه قوانین و مقررات بین المللی دانست و خاطرنشان کرد: چطور زمانی که گروه تروریستی داعش، نفت سوریه و عراق را ظالمانه تصاحب کرده بود و در همین آبراهها به راحتی حضور مییافت و جلوی چشم همین کشورها نفت قاچاق را به صورت غیرقانونی انتقال میداد، صدایی از این کشورها شنیده نشد، اما امروز که نفتکش جمهوری اسلامی در یک اقدام قانونی و با رعایت همه قوانین بین المللی، در جبل الطارق تردد میکند، از سوی انگلستان توقیف میشود؟
آیت الله رئیسی گفت: به نظر میرسد که انگلیسیها و اروپاییها به خوبی از دسترسیها و ظرفیتهای جمهوری اسلامی با خبر هستند و بر این اساس به نفع خودشان است که هر چه زودتر نسبت به رفع توقیف این نفتکش اقدام کنند وگرنه باید منتظر عواقب این کار باشند.
رئیس قوه قضاییه در بخش پایانی سخنان خود، خطاب به مسئولان عالی قضایی تصریح کرد: درب دادگستریها برای دادخواهان باز باشد و همه کسانی که در مقام رسیدگی به داد مردم هستند باید دسترسی آنان را برای دادخواهی تسهیل کنند.
آیت الله رئیسی افزود: اینکه برخی مسئولان قضایی در سراسر کشور بخشی از وقت خود را به شنیدن مشکلات مردم اختصاص داده اند امر بسیار پسندیدهای است، اما باید با نظم و برنامه ریزی، این کار به نحوی صورت گیرد که اگر کسی نه زبان حقوقی برای بیان خواسته خود دارد و نه پول دارد که بتواند خرج گرفتن وکیل کند، بتواند به راحتی به عدالت دسترسی یابد. این امر نیز صرفا با سخنرانی ممکن نیست بلکه مردم باید در عمل آن را احساس کنند.
انتهای پیام/
ما فارغ التحصیلان حقوق ۴ سال درس خوندیم استعداد درخشان و نخبه و شاگرد ممتاز با رتبه الف شدیم حالا امتحان قبولی در وکالت برای کار وکالت گذاشتید
میخواهید امتحان وکالت بگیرید ما قبول می کنیم اما شرط معدل بگذارید ما که رتبه الف معدل داریم یعنی درسخوان و وارد به قانون هستیم این حد و مرز را برای معدل های زیر ۱۷ بگذارید
اقای رییسی کمک کنید
فقط اقای رعیسی رو بعد از رهبر قبول دارم ایشان چهره ای متین زبانی به به حق و گویا دارن
زنده باد ایرانه عزیزم
امیدوارم وضعیت قضایی در مملکت اسلامی بحدی برسد که رضایت همه و افتخار شیعه و هرمسلمانی باشد انشاالله با موافقعیت اقای ریسی عزیز
وهمه قضات امین
یادتون رفته ما چندتا سرباز متجاوز انگلیسی رو گرفتیم اونها چقدر قاطعانه و محکم خواستار آزادی شون بودن
قوه قضاییه مسئولیت تعیین حقوق و امورات اجرایی و مالی کشور رو بر عهده نداره