وی با اشاره به اینکه در حال حاضر داروهای بیماران تالاسمی تقریبا رایگان هستند، ادامه داد: داروهای خارجی که هزینه هر قرص آن ۲۲هزار تومان است، برای بیماران تالاسمی تنها با مبلغ ۲ هزار تومان ارائه میشود و بقیه هزینه از سوی دولت ارائه میشود.
رئیس اداره تالاسمی وزارت بهداشت بیان کرد: داروهای تولید داخل مخصوص بیماران تالاسمی و هموفیلی در دسترس قرار دارند و تنها در منطقه چابهار کمبود دارو ویژه بیماران تالاسمی گزارش شده بود که با مداخله سریع دانشگاه اقلام دارویی موردنیاز آنها تأمین و مشکلشان در این زمینه برطرف شده است.
بیشتر بخوانید: تالاسمی؛ بیماری خاموش که تا آخر عمر گریبانگیرتان میشود
حنطوش زاده افزود: خدمات توانبخشی بیماران تالاسمی و هموفیلی تحت پوشش بیمه قرار دارند به طوری که ۷۰ درصد آن را بیمه و ۳۰ درصد باقی مانده به وسیله وزارت بهداشت تأمین میشود.
وی با اشاره به جایگزینی داروهای خوراکی در بیماران تالاسمی اظهار کرد: امروزه جهان به سمت مصرف داروهای خوراکی ویژه بیماران تالاسمی و هموفیلی پیش میرود و برخلاف تصور بعضیها اثر داروهای خوراکی کمتر از اقلام دارویی تزریقی نیست.
حنطوش زاده یادآوری کرد: به دلیل تأخیر در پرداخت مطالبات دانشگاهها از سوی صندوقهای بیمهگر طلب شرکتهای پخش دیرتر از زمان معمول انجام میشود و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی مانند وقفه در تولید دارو به صورت سراسری در کشور میشود البته خوشبختانه به طور کلی مشکل خاصی در زمینه تأمین داروی موردنیاز بیماران هموفیلی و تالاسمی وجود ندارد.
انتهای پیام/
والا ما که درگیریم هرروز شاهد مشکل بیشتر از روز قبل هستیم و همچنین کمبود دارو