وی به وجود کانونهای فرسایش بادی در شمال استان کرمان، اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نگرانی ما از باب شهرستانهای شمالی در زمینه گرد و غبار و ریزگردها است که باید در طرح توسعه و تجهیز ایستگاههای پایش وضعیت جوی مدنظر قرار گیرند.
مجید سعیدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه درخواست تهیه ۱۰ دستگاه سنجش گرد و غبار را از شورای مدیریت بحران کشور دادهایم، گفت: بیشتر کانونهای فرسایش بادی در شمال استان هستند.
وی افزود: در جانمایی دستگاههای خریداری شده، تمام مناطق استان باید تحت پوشش قرار گیرند ضمن آنکه باید شمال استان هم در این جانمایی دیده شود.
مرجان شاکری، مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه هشت شهرستان را برای پایش و نصب دستگاهها پیشنهاد دادهایم که شامل شهرستانهای شمالی و جنوبی استان هستند افزود: برای ساخت ایستگاههای پایش در حال پیگیری هستیم که از محل قانون یک در هزار فروش، این ایستگاه در رفسنجان احداث شود، ضمن اینکه شهرستان زرند نیز برای استقرار این دستگاه اعلام آمادگی کرده است.
شاکری اظهار کرد: اعتبارات محیط زیست برای خرید دستگاهها بسیار اندک است، اما از طریق قانون یک در هزار فروش میتوان کار خوبی انجام داد.
وی نسبت به جذب بودجه گرد و غبار از سوی دستگاهها تاکید کرد و گفت: بودجه مربوط به مقابله با گرد و غبار ادامه دار است و بسته به عملکرد استان، میتوانیم در این زمینه اقدامات مستمری را انجام دهیم.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمان تاکید کرد: اقدامات دستگاهها در حوزه مقابله با گرد و غبار باید با عملکرد واقعی و بالا باشد تا بتوانیم بودجه را ادامهدار دریافت کنیم.
انتهای پیام/س