وی ادامه داد: البته باید توجه داشت فرآوردههای وارداتی که پیش از این مجوز واردات داشتند و اعتبار آنها به پایان نرسیده است میتوانند وارد کشور شوند و به طور معمول مجوز واردات فرآوردههای طبیعی و سنتی ۴ سال است.
مدیر کل اداره فرآوردههای طبیعی و سنتی سازمان غذا و دارو افزود: فرآوردههای طبیعی و سنتی که اعتبار واردات آنها به پایان رسیده است تمدید اعتبار نمیشوند و فرآوردههایی که اعتبار دارند به دلیل آن که عملاً در اولویت واردات نیستند فقط محصولاتی که مورد نیاز باشند وارد میشوند و مجوز جدیدی برای واردات فرآوردههای طبیعی و سنتی صادر نمیکنیم.
خانوی تأکید کرد: تنها فرآوردههایی که مشابه تولید داخل ندارند و انجمنها معتقد باشند که حضور آنها در بازار ضروری است به شکل محدود وارد کشور میشوند.
وی بیان کرد: ما لیست فرآوردههای وارداتی را در اختیار انجمنها قرار میدهیم تا تولیدکنندگان این محصولات را تولید کنند و به عنوان مثال پیازکلدین فرآوردهای بود که پزشکان آن را تجویز میکردند، اما نمونه تولید داخل نداشت و به همین دلیل ما مجوز واردات آن را صادر کرده بودیم، اما پس از آن که لیست محصولات وارداتی در اختیار انجمن قرار گرفت تولیدکنندگان با مهندسی معکوس به سمت تولید این محصول رفتند.
مدیر کل اداره فرآوردههای طبیعی و سنتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اکنون ۱۱ پروانه تولید این محصول صادر شده است و این مسئله که تولیدکنندگان توانستند کشور را در محصولات این چنینی بی نیاز کنند برای ما افتخاری محسوب میشود.
انتهای پیام/