وی تفاوت مصرف برق در زمستان و تابستان را برابر مصرف برق در سه کشور همسایه دانست و افزود: از این ۲۴ هزار مگاوات، ۵ هزار مگاواتش مربوط به دستگاههای اداری است.
سخنگوی وزارت کشور بیان کرد: مبنای تصمیم گیری ما در جلسات مدیریت مصرف در صنعت برق ، برخورد با ادارات پر مصرف و کاهش مصرف برق از طریق استفاده درست از وسایل سرمایشی است.
وی درباره تغییر ساعت فعالیت دستگاههای اداری گفت: به لحاظ حقوقی تغییر ساعات اداری مشکلاتی برای مردم به وجود میآورد به همین دلیل مقرر شد اولویت صرفه جویی در بخش دولتی باشد و ادارات در کاهش مصرف پیش قدم باشند بعد سیاستهای تشویقی و تنبیهی در حوزه مردمی لحاظ شود.
سخنگوی وزارت کشور اظهار کرد: سه محور برای مدیریت مصرف برق تعیین شده است. اولین محور اینکه دستگاههایی که دارای مولد برق اند موظف شدند در ساعات اوج مصرف از مولدهای خودشان استفاده کنند و از شبکه برق کشور خارج شوند.
وی در خصوص دومین محور مدیریت مصرف گفت: دستگاهها موظف شدند وسایل سرمایشی را روی درجه ۲۴ و ۲۵ تنظیم کنند.
سامانی تصریح کرد: سومین محور ضمانت اجرایی است که با دستگاههایی که دستورالعملها را رعایت نکنند برخورد جدی می شود.
بیشتر بخوانید: مدیریت مصرف برق از هدر رفت ۱۰ میلیارد دلار سرمایه جلوگیری میکند
در ادامه رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور نیز با اشاره به بار مصرفی ۱۸ هزار مگاواتی وسایل سرمایشی گفت:با تنظیم کولرهای و وسایل سرمایشی ادارات درجه از درجه ۲۰ به درجه متعادل ۲۴ یا ۲۵ شاهد کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق خواهیم بود.
رجبی مشهدی آگاه سازی مردم را در جهت تغییر رفتار مصرفی گفت: دولت نباید از مردم در رفاه بیشتری باشد، در ساعات روز باید میزان استفاده از وسایل روشنایی به حداقل برسد و بعد از ساعات اداری باید همه وسایل سرمایشی دستگاهها و کامپیوترها و چراغهای غیر ضرور خاموش شود.
این مقام مسئول گفت: در طرح مدیریت مصرف ادارات، در تهران هزار مرکز که مصرف زیاد دارند را هدف داریم که مرحله اول آگاه سازی و مرحله دوم پایش چگونگی کاهش مصرف است.
وی ادامه داد: برای این منظور سیستم پایش طراحی شده که اجرای کاهش مصرف اداره دولتی قابل رصد است.
رجبی مشهدی با تاکید بر اینکه مدیریت مصرف باید نهادینه شود گفت: الگوی مصرف ۳۰۰ کیلو وات در ماه های گرم است که باید در ماههای غیر گرم به ۲۰۰ کیلو وات در ساعت برسد.
وی افزود: برای مدیریت مصرف برق تشویقها و تنبیه های مناسبی در نظر گرفته شده است و امسال ۳۸۰۰ کلیو وات کاهش مصرف داشتیم.
انتهای پیام/