وی ادامه داد: بر اساس قرارداد فی مابین بندر چابهار و هند اقدامهای زیادی باید در این بندر انجام شود، خود را متعهد و تعیین شده میدانیم که برای رفع مشکلات و پیگیری برنامهها وارد عمل شویم.
سفیر هندوستان اضافه کرد: در تلاش هستیم حجم کالاهای اساسی که از طریق بندر چابهار بین ایران و هند مبادله میشود افزایش یابد و اقلام دیگری نیز به این کالاها اضافه شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گفت: باید برنامههای مربوط به قرارداد بندر چابهار و هند به گونهای پیش برود تا تجار با اطمینان بیشتری بتوانند برای سرمایه گذاری اقدام کنند، سازمان بنادر و دریانوردی در این خصوص به تمام تعهدات خود پایبند است.
بهروز آقایی افزود: لازم است در این خصوص کارگروهی با حضور مدیران سازمان بنادر و دریانوردی ایران و کشور هندوستان ایجاد و جلسات آن به صورت منظم برگزار شود تا بتوان بر روند پیشرفت کارها تمرکز کرد.
به گفته وی، سال گذشته کالاهایی نظیر گندم، ذرت و دام زنده از طریق بندر چابهار وارد شد، تخفیفهایی به خطوط کشتی رانی که کالاهایشان را در بندر چابهار تخلیه میکنند، اختصاص یافت و برای ایجاد ترافیک بار و کالا نیز اقدامهای زیادی انجام شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت کالاهای ترانزیتی و صادراتی اظهار کرد: بازاریابی گسترده و قوی باید توسط شرکت IPGL نیز صورت پذیرد تا شاهد رونق بیش از پیش این بندر اقیانوسی باشیم.
انتهای پیام/ع