سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد؛

افزایش شهریه در دانشگاه علمی کاربردی/ فقط ۱۵ درصد داوطلبان کنکور را جذب می‌کنیم

امید گفت: پس از برگزاری جلسه هیئت امنا برای افزایش شهریه تصمیم می‌گیریم، احتمالا شهریه دانشگاه حدود ۱۵ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی که صبح امروز در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: شبکه دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است و زیرساخت برای ورزش و امکانات ورزشی نداریم چرا که دانشگاه ما دانشجو نمی‌گیرد و این کار برعهده مراکز جامع است؛ ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی در کشور داریم.
 
وی افزود: مراکز ما کوچیک هستند و نهایت ظرفیت پذیرش هزار دانشجو دارند که نداشتن امکانات کار ما را سخت‌تر می‌کند.
 
رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی با اشاره به برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: به زودی پنجمین دوره این المپیاد برگزار می‌شود که یک هزار دانشجو در آن شرکت دارند، البته باید بگویم محل برگزاری المپیاد استیجاری است و این موضوع ضعف در امکانات را به رخ می‌کشد.

هزینه حضور دانشجویان در المپیاد برعهده دانشجویان است

امید ادامه داد:  تامین هزینه‌ دانشجویان در این المپیاد بر عهده دانشگاه است؛ برنامه‌های اجتماعی برای دانشجویان این دانشگاه اهمیت فراوانی دارد، زیرا دانشجویان ما در دانشگاه محدودیت مکانی دارند و امکان فعالیت‌های دورهمی موجود نیست، همچنین خوابگاه نداریم لذا برگزاری برنامه‌های این چنینی باعث می‌شود دانشجویان گرد هم آیند و دور هم بودن را تجربه کنند.
 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: از ابتدای پایه‌گذاری این المپیاد در سال‌های زوج برنامه‌های ورزشی انفرادی و در سال‌های فرد برنامه‌های ورزش‌های جمعی داریم اما در هر صورت دانشگاه هر سال یک رویداد ورزشی در برنامه‌های خود دارد و به این موضوع اهمیت می‌دهد، حدود ۸ درصد بودجه دانشگاه صرف برنامه‌های فرهنگی از جمله جشنواره قران و عترت، جشنواره حرکت، جشنواره رویش المپیاد‌های ورزشی می‌شود، از سال جاری سرانه‌ای برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی ابلاغ کردیم، مراکز علمی کاربردی حدود ۵ درصد علاوه بر این ۸ درصد در این حوزه هزینه کنند که در مجموع عدد قابل ملاحظه‌ای می‌شود؛ اگر پیش بینی ما ۳۰۰ هزار دانشجو باشد، در مجموع باید ۳۰ میلیارد تومان برای مجموعه فرهنگی هزینه شود.
 
وی افزود: امسال ۳ هزار نفر که دو سوم آنها پسران و یک سوم آن‌ها دختران هستند در المپیاد شرکت خواهند کرد؛ از مهر ۹۸ نسل جدید خروجی آموزش و پرورش داریم و این نشان دهنده این است که نسل جوان وارد این دانشگاه می‌شود.

زمان برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: زمان برگزاری این رویداد ۵ تا ۹ مرداد ویژه دختران و ۱۳ تا ۱۸ مرداد برای پسران است، ۱۸۰۰ پسر و ۱۰۷۰  دختر در این المپیاد شرکت می‌کنند و به نفرات برتر جوایزی اهدا می‌شود.
 
وی افزود: با توجه به اینکه مراکز وابسته به ادارات کل تربیتی بدنی بسته شده‌اند و دانشجو نپذیرفته‌اند، سیاست دانشگاه بر این است که باشگاه‌های فرهنگی ورزشی تربیت بدنی این چنین مسابقات را برگزار کنند؛ رشته‌های ورزشی علاقمندان زیادی دارند که می‌توانند به صورت حرفه‌ای فعالیت داشته باشند؛ از باشگاه‌ها درخواست داریم در صورت تمایل اعلام کنند تا مجوز برگزاری چنین رویدادهای برای آنها صادر شود.
 
وی افزود:  ۱۹ هزار نفر در سال ۹۶ و  بیش از ۲۲ هزار نفر در سال ۹۷ در المپیاد دانشگاه علمی کاربردی شرکت کرده‌اند و امسال نیز آمار شرکت کنندگان بیشتر خواهد شد.

ظرفیت جذب دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها ۱۵ درصد از داوطلبان را جذب می‌کند اما این رقم در شایعات ۳۰ درصد اعلام می‌شود؛ برای سال جدید مشکلی در ورودی دانشجویان نخواهیم داشت؛ با توجه به اینکه اولین خروجی نظام جدید آموزش و پرورش امسال وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، پیش بینی می‌کنیم بین ۷۰ تا ۸۰ درصد خروجی مدارس وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی شوند که کمتز از ۲۴ سال سن دارند، آمار اشتغال پذیری سیر افزایشی داشته است، اما به دنبال پرورش کارمند نیستیم و می‌خواهیم کارفرما تربیت کنیم.

مدرسان دانشگاه علمی کاربردی بدون مجوز اجازه فعالیت ندارند

وی تشریح کرد: پوشش تحصیلی دوره فنی و حرفه‌ای به بیش از ۴۵ درصد رسیده است؛ همه مدرسان در دانشگاه علمی کابردی باید مجوز بگیرند و بدون مجوز نمی‌توانند تدریس کنند.
 
امید گفت: نرم افزار‌های موبایلی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت که به کمک آن بتوانند با دانشگاه در ارتباط باشند و مدرسان را با نظر خود انتخاب کنند، در صورتی که یک دانشگاه تخلف کند این موضوع به سرعت پیگیری و مجوز فعالیت دانشگاه لغو خواهد شد و دانشگاه علمی کاربردی به جدیت به این کار می‌پردازد؛ ۱۲۰کد رشته محل داریم و ظرفیت کل دانشگاه‌ها ۱۰ هزار دانشجو است.

۱۰ الی ۱۲ میلیارد تومان بودجه یارانه غذایی در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: مراکز علمی کاربردی باید  ۵ درصد از مجموع شهریه‌ دریافتی را برای فعالیت ورزشی هزینه کنند؛ از سوی دیگر کارت رفاهی صادر کردیم و هزینه تغذیه دانشجویان را به این کارت‌ها واریز می‌کنیم، بودجه یارانه غذایی ۱۰ الی ۱۲ میلیارد تومان است.
 
امید گفت: پس از برگزاری جلسه هیئت امنا برای افزایش شهریه تصمیم خواهیم گرفت که احتمالا شهریه دانشگاه حدود ۱۵ درصد افزایش می‌یابد.

تقویت رشته تربیت بدنی در دانشگاه‌ها با المپیادهای ورزشی

در ادامه مراسم پیش‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: ما توقع داریم رسانه‌ها همراه ما و تا پایان مسابقات کنارمان باشند؛ این مسابقات با حدود ۳۰۰ هزار دانشجو فرصت خوبی برای تقویت رشته تربیت بدنی در دانشگاه‌هاست.

وی ادامه داد: حدود ۱۰ هزار کد رشته در سال جدید تعریف کردیم و این ظرفیت بسیار بالایی است؛ در فعالیت ورزشی همگانی بیش از ۳۲ هزار نفر تحت پوشش هستند که ظرفیت دانشگاه نصف این عدد است.

پیش‌بین گفت: در دانشگاه علمی کاربردی جنس فعالیت دانشجویی و فرهنگی با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است؛ در سراسر کشور مراکز علمی کاربردی داریم که فعالیت ورزشی و فرهنگی دارند، تلاش کردیم در غالب این برنامه‌های همگانی بتوانیم فرصت‌هایی را برای خودسازی دانشجویان فراهم کنیم؛ حدود ۱۳۰ انجمن ورزشی تشکیل شد و حدود ۴۵۰ کانون فرهنگی داریم.

معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به برگزاری پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان این دانشگاه گفت: از ۵ مرداد پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان علمی کاربردی در شهرکرد آغاز می‌شود که در این دوره از مسابقات پسران در ۱۱ رشته و دختران در ۸ رشته شرکت می‌کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.