وی بیان کرد: سال گذشته زعفران به میزان ۲۸ تن مورد معامله قرار گرفت این در حالیست که از ابتدای امسال تاکنون میزان معاملات ۱۱ تن بوده است.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار عرضه محصولات خرما و پسته را از اهداف اصلی بورس کالا مطرح کرد و گفت: از طریق عرضه محصولاتی مانند زعفران و زیره در بورس کالا می توان شاهد ساماندهی بازار داخلی و صادراتی این محصولات در بستر بازار سرمایه باشیم.
محمدی ادامه داد: زعفران در دنیا یک صنعت هشت میلیارد دلاری است که از این میزان فقط ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار عاید کشاورزان میشود؛ اکنون در تلاش هستیم تا از طریق فعال کردن معاملات محصولات کشاورزی در بورس کالا شرایط کشاورزان را بهبود ببخشیم.
بیشتر بخوانید: معامله زعفران در بورس، بین المللی شود/افزايش توليد و بهره ورى از مسیر بورس کالا
وی اظهار کرد: یکی از اهداف عرضه محصولات کشاورزی به بورس کالا و انجام معاملات کالایی در این بورس رسیدن کشاورزان به حق خود و پرداخت قیمت عادلانه به آنها است.
محمدی افزود: بورس کالا در ایجاد کشف عادلانه قیمتها و رسیدن سود واقعی به کشاورزان تأثیرگذار است و ما اکنون در حال برنامه ریزی های لازم برای عرضه دیگر محصولات کشاورزی به بورس کالا هستیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: زیره از جمله کالاهای معروفی است که ایران به عنوان مرجع قیمت گذاری این کالا در دنیا محسوب میشود و تلاشهای زیادی از سوی مسئولان این بورس به منظور فراهم شدن زمینه معاملات آن صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگیهایی که عرضه کالا در بورس، همگن بودن آن کالاها است که البته در کالاها شاهد همگن بودن ۱۰۰ درصد آنها نیستیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه بورس کالای ایران همواره در بازار سرمایه ایران پیش رو بوده است، گفت: امروزه یکی از مباحث مهم انجام معاملات در بستر بلاک چین است که بورس کالا میتواند در استفاده از بستر بلاک چین پیش رو باشد که در این صورت شاهد ارتقای جایگاه بورس کالا در اقتصاد خواهیم بود.
انتهای پیام/