سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از هشت هزار تن گوشت قرمز در قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: در بهار امسال هشت هزار و ۷۱ تن گوشت قرمز در استان تولید شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به تولید هشت هزار و ۷۱ تن گوشت قرمز در سه ماه نخست امسال گفت: این میزان گوشت در واحد‌های دامی پرواربندی (صنعتی) و روستایی تولید شده است.

وی پیش بینی کرد: امسال بیش از ۲۵ هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت:هنچنین در سه ماه نخست امسال ۱۵۷ هزار و ۳۲ تن نیز شیر در واحد‌های دامی استان قزوین تولید شد.

استان قزوین دارای ۴۷۹ واحد پرواربندی گوشت قرمز (بره و گوساله) است.

قزوین رتبه سیزدهم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد.

انتهای پیام/ک

در بهار امسال هشت هزار و ۷۱ تن گوشت قرمز در استان تولید شد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.