به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛حجت الاسلام عباس اسکندری مدیر کل اوقاف و امور خیریه قم شامگاه جمعه در آیین اختتامیه مسابقات قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه قم که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام کاظم (ع) برگزار شد، گفت: مسابقات قرآن اوقاف در دو مرحله مقدماتی و نهایی به نحو عالی برگزار شد که بیش از ۲ هزار نفر از اساتید، مدرسان، چهرهها و شخصیتهای قرآنی در رشتههای مختلف قرائت، ترتیل، حفظ، دعاخوانی، اذان، همسرایی و همخوانی شرکت کردند.
با بیان اینکه قاریان و حافظان قرآن کریم چهرههای نورانی هستند که با علاقه به محضر قرآن ادای وظیفه کردند،عنوان کرد: در این دوره از مسابقات از داوران بین المللی استفاده شده است و ۲۲ هزار نفر در دوره مقدماتی این مسابقه شرکت کردهاند که از این تعداد ۶۰۰ نفر به مرحله نهایی این مسابقات در دارالقرآن علامه طباطبایی (ره) راه پیدا کردهاند و ۶۰ نفر به عنوان نفرات برتر در مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه کشور حضور مییابند.
مدیر کل اوقاف قم امامزادگان را موجب برکت و خیر و معنویت برای کشور دانست و افزود: به دلیل اینکه امامزادگان در زمان حیات مادی خود در سختترین فشارها و شکنجهها بودند و دشمنان نیز وجود آنان را نمیتوانستند تحمل کنند و تلاش کردند تا آنان را از شهر و دیار خود دور سازند موجب شدند تا به سرزمین محب اهل بیت (ع) پناه آورند.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه در این دوره از مسابقات شرکت کنندگانی در زمینه مفاهیم و تفسیر قرآن و نهج البلاغه به رقابت پرداختند، گفت: ورود قرآن به متن جامعه امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برگزاری این مسابقات قرآن تصریح کرد: قم در مردادماه میزبان مرحله نخست قرآن است و مرحله دوم این دوره از مسابقات نیز مهرماه در اصفهان برگزار میشود.
وی با اشاره به ضرورت آراسته کردن زندگی و حیات خود به کتاب آسمانی قرآن عنوان کرد: آراسته کردن زندگی به قرآن از انتظارات قرآن و اهل بیت (ع) و همچنین از مطالبات رهبر معظم انقلاب است بنابرین باید تلاش کنیم که محاورات و رفتارمان قرآنی باشد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان چهل و دومین دوره مسابقات قرآن کریم قم تجلیل شد و راهیافتگان به مسابقات کشوری مشخص شدند، مسابقاتی که مهرماه امسال و به میزبانی استان اصفهان برگزار خواهد شد.
بر این اساس در رشته حفظ کل این دوره از مسابقات در بخش بانوان، سعیده احمدی، مهدیه شکوری و فاطمه عابدینی به ترتیب نفرات اول تا سوم شدند و محدثه دانشمند و نرجس خاتون جعفری هم رتبههای بعدی را به دست آوردند.
در رشته حفظ ۲۰ جزء نیز زینب میرزایی با امتیاز ۸۸/۲۷، فائزه جعفری با امتیاز ۸۶ و نرگس کدخدایی با امتیاز ۸۵ موفق به کسب رتبه اول تا سوم شدند و راضیه شجاعی و زهره آقایی چهارم و پنجم شدند.
در حفظ ده جزء، فاطمه پیروی، حوریه رفیعی و صدیقه شاکری، زینب باقری نژاد و لفاطمه خزایی رتبههای اول تا پنجم را به دست آوردند. در رشته تحقیق نجمه رضانژاد و طیبه صبوری رتبههای اول و دوم و در ترتیل نیز خدیجه دیاری بیدگلی، شیما امیری، نرگس عینی پور، دانشور و صدیقه باباخانلو رتبههای برتر را کسب کردند.
در بخش آقایان و در رشته قرائت، میثم حمیدی نیک، مهدی فروغی، هادی فانی، محمدحسین فراهانی ومحمداسماعیل خورشیدی رتبههای اول تا پنجم را کسب کردند. در رشته ترتیل مهدی علمخواه، سیدصادق کاظمی، محمدعلی کسمایی، سیدمهدی چاوشی و زینالی به ترتیب رتبههای اول تا پنجم را به دست آوردند.
در رشته حفظ ده جزء، حمید فرامرزی، علی روحانینژاد، میلاد رستگار، مجید صالحی و مهدی نصر رتبههای اول تا پنجم را کسب کردند. در رشته دعاخوانی، شهاب امانتچی، یوسف صادقی پور و رضا محمدی طبا به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند.
در رشته حفظ کل، محمدرضا احدی، احمد معتمدی، حسین اسلامی، محمد اسماعیلی و محمدحسین عربیان به ترتیب رتبههای اول تا پنجم را به خود اختصاص دادند. در رشته حفظ ۲۰ جزء، حمیدرضا صافی، سیدعلی حسینی، سیدحامد مهدی زاده، محسن عبدی و حسین زهدی رتبههای اول تا پنجم را کسب کردند.
در رشته اذان، حسین یزدان پناه، محمدحسین ابراهیمی، سیدرضا سجادی و کریم بیانی به ترتیب رتبههای اول تا چهارم را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/ح