او افزود: سعی کردم از طریق این فیلم اشاره ای به شرایط تاسف بار این عزیزان بکنم تا شاید به مسئولان تلنگری زده شود و به وضعیت چهار میلیون و ششصد هزارنفر تحصیلکرده بیکار رسیدگی کنند. این وضعیت یعنی فاجعه و زمانی که به آن اشاره نکنیم، روی هم انباشته شده و به بحران تبدیل میشود. وظیفه ما هنرمندان این است که به مسائل و مشکلات زیر پوست شهر بپردازیم تا شاید اتفاق مثبتی رخ دهد.
معصومی گفت: داستان زندگی دانشجوی حقوقی که در «کار کثیف» میبینید، واقعیت دارد. او پس از دریافت مدارک تحصیلی خود از فرط بیکاری به بن بست میخورد و سراغ فروش مسکرات میرود.
این کارگردان درباره رده بندی سنی ۱۵+ که برای «کار کثیف» اعمال شده ، گفت: اگر واقعا ترجیح دادند که چنین کاری انجام دهند من مشکلی ندارم؛ اما اکثر مواقع مخاطب با دیدن اعمال محدودیتها، کنجکاوتر رفتار میکند و تمایل به دیدن فیلم نشان میدهد.
معصومی در خصوص استفاده از بازیگران غیر سوپراستار در " کار کثیف " بیان کرد: بسیاری از بچههای مستعد غیر سوپراستار هستند که تهیه کننده و سرمایه گذار تمایلی به حضور آنها در فیلمها ندارند؛ اما من از آنجا که دوست دارم آثار سینمایی ام پهلویی به فیلم مستند بزند، سعی دارم از این دست بازیگران استفاده کنم. البته هدایت به سوی حرفهای عمل کردنشان و پا گذاشتن در مسیر سوپراستارها کار کارگردان و البته دشوار است.
این کارگردان افزود: جواب ریسکی که رضا درمیشیان برای استفاده از نوید محمدزاده کرد را امروز میبینیم. من و کیانوش عیاری و برخی دیگر از کارگردانها نیز چنین ریسکهایی کردیم و نتیجه را خواهیم دید.
معصومی در پایان صحبتهای خود گفت: تک تک مردم جامعه با موضوع و سوژه «کار کثیف» یا درگیر هستند و یا میشوند. مسئله کار، ازدواج و تشکیل خانواده در جامعه بسیار مهم است. چنانچه دین مقدس اسلام به مسئله ازدواج تاکید دارد، اما واقعا در شرایط کنونی، یک جوان چگونه باید گذران زندگی کند؟ چه رسد به اینکه ازدواج کند و تشکیل خانواده دهد؟! پس مسئولان باید فکری اساسی در این مورد و آینده جامعه کنند. نمیدانم چرا برخی مسئولان نمیخواهند توجه کنند مشکل بزرگ این چنینی در جامعه وجود دارد.
انتهای پیام/